• Geri dön

  • 659 Görüntülenme

  • 53 Haber

  • 814 İşletme görüntülenme


Hijyen sağlamayı kafanızda büyütmeyin;
Solo’nun hem pratik hem hijyenik yüzey temizleme mendiliyle artık içiniz rahat edecek

Hijyen konusu günlük hayatımızda başrolde yer almaya devam ediyor. Evlerimizden ofislerimize, gezdiğimiz AVM’lerden oturduğumuz mekanlara, yaşam alanlarımızın tamamında hijyen açısından içimizin rahat etmesi büyük önem taşıyor.

44 yıllık köklü geçmişiyle Türkiye'de temizlik kağıdı sektöründe öncü konumda bulunan Solo, bu konuda yeni bir adım daha attı ve tek yaprağıyla yüzeydeki virüslerin ve bakterilerin %99.9’unu* yok eden Solo Dezenfektan Yüzey Temizleme Mendili’ni geliştirdi.

Kullan-at ürünlere olan talep, pandeminin başından bu yana artarak devam ediyor. Öyle ki yüzey temizleme mendilleri kategorisi, sadece geçen yıl 2,5 kat büyüme gösterdi. Yüzey temizleme mendilleri kategorisinde tüketici ihtiyaçlarını dinleyen, elde ettiği içgörüler ile her zaman yenilikçi ve fark yaratan ürünler geliştiren Solo, bu kez yeni Solo Dezenfektan Yüzey Temizleme Mendili’ni kullanıcılarla buluşturdu.

Hijyen sağlamayı kafasında büyütmek istemeyenlere hijyenin Solo halini sunan marka, Solo Dezenfektan Yüzey Temizleme Mendili’nin tek yaprağıyla ultra hijyen sağlıyor. Hem pratik hem hijyenik ürün, yüzeydeki virüslerin ve bakterilerin %99.9’unu* yok eden güçlü formülüyle günlük temizliğin bir parçası halini alıyor.

Evde ve dış alanlarda, hijyen gerektiren yüzeylerde kolaylıkla kullanılabilen Solo Dezenfektan Yüzey Temizleme Mendili; dezenfektan katkılı içeriği, hijyenik oluşu, tek yaprakla zahmetsiz temizlik sağlaması ile günlük temizlikteki en büyük yardımcınız oluyor.

(*)Biyositleri güvenli kullanınız. Kullanmadan önce her zaman ürün etiketini ve kullanım talimatlarını okuyunuz. Test edilen bakteriler ve virüslerde etkilidir, bakteri/virüs isimleri ambalaj üzerinde belirtilmiştir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL