• Geri dön

  • 561 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Hem sonbaharın gelmesi ile işlerin yoğunlaşması hem de okulların açılması ile herkes şehre dönmeye başlarken evlerin de yenilenme zamanı geldi. Ev-ofis çalışanlarının ve öğrencilerin çalışma motivasyonunu artırırken odalara şıklık ve asalet getirecek birbirinden şık ürünler Madame Coco mağazalarında ve www.madamecoco.com’da bu sezonda yenilenmek isteyenleri bekliyor…

Öğrenciler keyifli bir yaz döneminden sonra okullara dönerken, yaz döneminin bitmesi ile iş hayatı da yeniden hareketlenmeye başlıyor. Bu hareketlilik, evlerde tatlı bir telaş olarak yansırken çalışma odaları başta olmak üzere şehre dönüş ile tüm ev yeni sezona hazırlanıyor. Madame Coco evleri yenilemek için Fransız esintili ve zarif pek çok ürünün yanı sıra özellikle çalışma odalarını verimli ve düzenli kılacak sade ve şık binlerce ürün seçeneği de sunuyor.

En Verimli Çalışma Odaları

Çalışma odalarının düzenli oluşu yapılan işin ya da ders çalışmanın verimliliğine olumlu katkılar sağlıyor. Madame Coco başarılı bir okul ve iş hayatı için düzenin önemini bilenleri mutlu edecek birçok ürün sunuyor. Carmeline Kutu’nun farklı boyları masa üzerindeki düzeni sağlamaya yardımcı olurken, Ancil Saat zarif ve sade tasarımı ile zamanının verimli kullanılmasını teşvik ediyor. Lucia Kupa, değişik renkleri ile Lemans ve Mois Kupalar, okul ve iş hayatına keyif katan kahvelerin en şık sunumunu, çalışma masalarına taşıyor. İçecekleri uzun süre sıcak tutma özelliği ile Blois Çift Camlı Bardak, çalışırken çay içmeyi tercih edenleri mutlu ediyor.

Şehre Dönüşte Minik Dokunuşlarla Evler Yeniden Canlanıyor

Yazın bitmesiyle şehre dönüşün başlaması, evleri küçük dokunuşlarla kışa hazırlamayı da beraberinde getiriyor. Öğrencilerin yatak odaları Maurice Tek Kişilik Nevresim Takımı – Flanel ile renklenirken Louıs Koltuk Şalı ise serinleyen havalarda kurtarıcı olmak üzere oturma odalarındaki yerini alıyor. Mevsim dönüşünde hastalıklara karşı bitki çayı ile korunmak isteyenler için Madame Coco’nun ikonik çizgilerini taşıyan Ravi Demlik zarif tasarımı ile sunumlara asalet katıyor. Okuldan eve gelen öğrencileri mis gibi kek kokusu ile karşılamak isteyenler içinse Josette Kek Fanusu çok şık bir alternatif oluyor.

Çalışma odalarında verimli ve düzenli alanlar yaratmak ve sezonun kombin tarzını yakalamak için Madame Coco mağazalarını ve web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL