• Geri dön

  • 558 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Madame Coco, mutfakta zaman geçirmeyi ve yemek pişirmeyi sevenleri mutlu edecek birbirinden şık, zarif ve dayanıklı ürünler sunuyor. Mutfaklarında sade tonları tercih edenler kadar renkli pişirme ürünlerine de mutfaklarında yer açmak isteyenlerin zevklerine uyan birbirinden farklı ürünler Madame Coco’da...

Havaların soğuması ile vitamin dolu çorbalar, tencere yemekleri ve fırında özenle hazırlanmış yemeklerin kokuları mutfaklarda daha sık duyulmaya başladı. Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco da pişirme grubu ürünleri ile mutfaklarda yerini alarak, yemek yapma keyfine eşlik ediyor. Tencere setlerinden tavalara, fırın kaplarından sahanlara kadar pek çok pişirme grubu ürünü Madame Coco mağazalarında ve www.madamecoco.com.tr’de yemek yapmayı bir tutku haline getirenleri ve mutfaktaki işlerini pratik ürünlerle hızla tamamlamak isteyenleri bekliyor.

Yemek Yapmayı Keyfe Dönüştürün

Yemek hazırlamayı keyifli kılan motivasyon kaynaklarının ilki gün sonunda sofrada bir araya gelinecek dostlarsa ikincisi mutfakta işleri kolaylaştıran yardımcı ürünlerdir. Gordes Marble Look 7 Parça Tencere Seti, yapışmaz yüzeyi ile hem pişirmeyi hem de temizliği pratik bir hale getirirken krem rengi ile mutfağa aynı zamanda zarafet katıyor. Lezzetli yemekleri rengarenk tencereler ile hazırlamak isteyenler için Titanium Professional Tencere; yeşil, kırmızı, açık mavi, lacivert ve bordo renkleri ile mutfaklara renk katıyor. Terre Seramik Tencere, fırın kabı ve sahan gibi seçenekleri ile mutfaklarında ve sofralarında doğal malzemeleri ve toprak tonlarını tercih edenleri mutlu ediyor.

Çay Saatlerine Hem Şıklık Hem Lezzet Katın


Yağmurlu ve serin havalarda akşamüstü molalarına eşlik eden kekler, börekler ve ev poğaçaları çok daha cazip bir hale geliyor. Madame Coco’nun Chef Granite Look Köşeli Fırın Tepsisi yapışmaz yüzeyi ve şık tasarımı ile çay ve kahve saatlerine çok yakışıyor. Misafirlerini ekmek ve gözleme yaparak şaşırtmak isteyenlere özel, uzun ömürlü darbelere karşı dayanıklı olması amacıyla özellikle aşındırılmış, forged ezme tekniği ile şekillendirilen Titanium Pro Ekmek Tavası çok şık bir alternatif oluyor. Oise Mini Sos Tavası hem pişirme hem de sunum için tek porsiyonluk boyu ile sofralara tarz katıyor. Nangis Orta Boy Çaydanlık ise demli ve lezzetli çaylar ile herkesi mutlu etmek isteyenlerin tercihi oluyor.

Mutfağınıza çok yakışacak pişirme grubu ürünleri ve daha fazlası için Madame Coco mağazalarını ve web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL