• Geri dön

  • 506 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Her mevsim değişimi hem doğanın hem de insanların kendisini yenilemesi için eşsiz fırsatlar doğurur. Yazdan sonbahara geçmişken evlerini yenilemek ve değişen mevsim şartlarıyla kişisel bakımına odaklanmak isteyenler için Madame Coco mağazaları ve www.madamecoco.com mevsim dönüşlerinin uğrak noktası oluyor.

Sıcacık bir yaz geride kalıp sonbahara giriş yaparken evlerini ve kendilerini bu değişimden ayrı tutmak istemeyenler Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco’da buluşuyor. Madame Coco, yaygın mağaza ağı ve www.madamecoco.com sitesi ile yatak odasından mutfağa, oturma odasından banyolara kadar evin her yerine Fransız esintili ve zarif dokunuşlar katacak binlerce ürün sunuyor.

Tatil Dönüşü Evler Yenileniyor

Madame Coco, evlerini yenilemeye oturma odalarından başlayanlar için birbirinden şık ve farklı renklerde koltuk şalları alternatifleri sunuyor. Daha sade bir tarz tercih edenler için Elroy Koltuk Şalı sadeliği ile öne çıkarken, Aphelie Koltuk Şalı oturma odalarına renk katmak isteyenler için şık bir seçenek oluyor. Arlette İplik Boyalı Kadife Halı evlerine tek bir dokunuşla bambaşka bir hava katmak isteyenlerin tercihi oluyor. Aventurin Seramik Vazo mevsim çiçekleriyle evlere sonbahar havasını taşıyor. Tatil anılarını ve yazın enerjisini yıl boyunca yaşamak isteyenler için Esperanza Çerçeve zarif bir alternatif oluyor.

Her Nevresimle Yepyeni Bir Tarz Yepyeni Bir Yatak Odası

Her farklı tarz, renk ve desendeki nevresim ile yatak odalarına yenilenmiş hissi vermek mümkün. Odaların merkezindeki yataklarını sonbaharın renkleri ile buluşturmak isteyenler Debrian Çift Kişilik Ranforce Nevresim Takımı tercih ederken yatak odalarına pastoral bir tarz katmak isteyenler Silvie Çift Kişilik Ranforce Nevresim Takımı ile odalarında çiçek açtırıyorlar. Yatak odalarını yaz mevsiminin enerjisini uzatarak yenilemek isteyenler kırmızı renkleri ile öne çıkan Mousse Çift Kişilik Nervürlü Nevresim Takımı ve Janna Çift Kişilik Yıkamalı Nevresim Takımını tercih ediyorlar. Vézelay Çift Kişilik Jakarlı Saten Nevresim Takımı ise klasik bir zarafetten vazgeçmeyenlerin tercihi oluyor.

Her Mevsim Yenilenmek İçin En Güzel Mevsim!

Madame Coco’nun kişisel bakım markası Répertoire mevsim dönüşünde yenilenmek ve tazelenmek isteyenler için mis kokulu ürünler sunuyor. Répertoire Aloe Vera Ekstreli Nemlendirici Jel, Alum Taşı Bazlı Kristal Deodorant gibi kişisel bakım ürünleri ferah birer alternatif oluyor.

Sonbaharın favori renklerini birbirinden farklı ürünlerde yakalamak ve çok daha fazlasını keşfetmek için Madame Coco mağazalarını ve web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL