• Geri dön

  • 420 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Düğün sezonu sona ererken yeni evli çiftler, özenle tasarlanmış evlerinde yeni hayatlarına ilk adımı atıyor. Yepyeni bir ruha sahip, farklı dekorasyon fikirleri ile dekore edilmiş bu evlere ziyarete gidenler için evin her odasına uygun birbirinden şık hediye alternatifleri, Madame Coco mağazalarında ve www.madamecoco.com.tr’de...

Yeni evlenecek çiftlerin en tatlı telaşlarının başında birlikte yaşayacakları evleri dekore etmek geliyor. Düğün öncesinde birçok hazırlıkla yaşamaya hazır hale getirilen evler, sonrasında yapılacak ufak tefek dokunuşlar ile tamamlanıyor. Yeni evli çiftlerin ev dekorasyonuna eşlik etmek isteyenlere özel birbirinden farklı ve zarif hediye seçeneği, Madame Coco’nun geniş ürün yelpazesinde sizleri bekliyor.

Evlerin Şık Dekorasyonuna Eşlik Edecek Ürünler

Dekorasyonda uyumlu parçaların bir arada kullanılması, bir evi yuva yapan en önemli detayların başında geliyor. Yeni evli çiftlere yaşam alanlarında kullanabilecekleri birçok ürünü Madame Coco, sevdikleri aracılığıyla sunuyor. Minimal tasarımlarıyla her evin olmazsa olmazı Gastonne Çerçeve, yeni evli çiftlerin evine ziyarete giderken alınabilecek hediyelerin başında geliyor. Farklı vintage tasarımıyla evlere bambaşka bir hava getirecek Aventurin Seramik Vazo, çiftlerin yeni evlerinde kullanabilecekleri ürünler arasında. Madame Coco Philippe Wellsoft Emboss Çift Kişilik Battaniye, yeni evli çiftlerin film keyfine eşlik ediyor.

Madame Coco Ürünleri Evin Her Köşesinde

Yeni evlenen çiftlere yönelik düşünülen hediye fikirleri, evin her yerine taşınıyor. Özellikle set halindeki ürünler, hediye alternatifleri arasında öne çıkıyor. Zarif tasarımıyla herkesin hayran kalacağı Avril Havlu Seti ise dört farklı renk seçeneği ile banyoların vazgeçilmezi oluyor. Clementine 2’li Fincan Seti, tasarımındaki estetik detaylarıyla sunum şıklığını tamamlıyor. Geleneksel ince belli çay bardağını Madame Coco’nun modern çizgisiyle birleştiren Benito Çift Camlı Çay Bardağı’nın muhteşem tasarımı, yeni evli çiftlerin evlerine çok yakışıyor. Chef Granite Look Köşeli Fırın Tepsi ise, evlerde pişecek ilk akşam yemeklerinin kahramanı oluyor.

Yeni evli çiftlerin evlerine çok yakışacak hediye ürünleri ve çok daha fazlasını keşfetmek için Madame Coco mağazalarını ve web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL