• Geri dön

  • 383 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Yılın her anında sürpriz kampanyalarla müşterilerinin yüzlerini gülümseten Madame Coco, özel indirimler ve kazandıran fırsatlarla dolu “Muhteşem Kasım” kapsamında da üyelerine özel “Sepette & Kasada Yarısını Öde” kampanyasıyla alışveriş tutkunlarının ayını güzelleştiriyor.

Madame Coco’da Kasım ayı adeta bir festivale dönüşüyor. Bu ay boyunca evini Madame Coco’nun şık, Fransız esintili ve zarif tarzı ile güzelleştirmek isteyenleri; ev tekstili, banyo, mutfak, sofra, cam, porselen, plastik ürünler ve aydınlatma gibi pek çok farklı kategoride saatlik ve haftalık olarak yenilenecek benzersiz avantajlar bekliyor.

Evini Yenilemek İsteyenler Madame Coco’ya: Kasım Ayı Fırsatları

Evlerini Madame Coco’nun özgün ve yalın ürünleri ile dekore etmek isteyenler için Kasım ayı, Madame Coco ile Muhteşem Kasım’a dönüşüyor. Ay boyunca Madame Coco’nun farklı ürün gruplarındaki fırsatlarıyla; misafirlerine kahve ikram ederken kullanılan kupalardan davet sofrasında yer bulan tabak ve servis takımlarına, yatak odanı güzelleştiren nevresimlerden oturma odalarında değişik bir hava katan kırlentlere, kullanışlı saklama kaplarından şık vazolara kadar binlerce ürün, çok özel fırsatlarla evini güzelleştimek isteyenleri bekliyor.

Kasım ayı boyunca ‘Sepette & Kasada Yarısını Öde’ kampanyasının yanında tüm kategorilerde farklı indirim oranları uygulanan Madame Coco’nun Muhteşem Kasım fırsatlarını takip ederek evinizi Madame Coco tarzı ürünlerle yenileyebilirsiniz.

Muhteşem Kasım fırsatlarından yararlanmak için Madame Coco’ya üye olarak Sepette & Kasada Yarısını öde kampanyalarından yararlanabilirsiniz. Madame Coco’nun birbirinden güzel ev tekstili ve dekorasyon ürünlerine ulaşmak için mağazaları ve www.madamecoco.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL