• Geri dön

  • 390 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


ZUBİZU üyeleri, Madame Coco mağazalarından ve madamecoco.com’dan yapacakları alışverişlerinde Kasım ayına özel indirim fırsatından yararlanıyor. Madame Coco’da yapılacak 500 TL ve üzeri alışverişlerde anında 50 TL indirim, 750 TL ve üzeri alışverişlerde ise anında 75 TL indirim ZUBİZU üyelerini bekliyor.

ZUBİZU üyeleri, Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markalarından Madame Coco mağazalarından ve madamecoco.com’dan 30 Kasım’a kadar yapacakları 500 TL ve üzeri alışverişlerde anında 50 TL indirim, 750 TL ve üzeri alışverişlerde ise anında 75 TL indirim kazanıyor. Mevcut tüm Madame Coco kampanyalarıyla da birleştirilebilen indirim fırsatları 30 Kasım’a kadar kullanılabilir.

Modern çizgilerden ve renklerin uyumundan ilham alınarak tasarlanan ürünleriyle özgün ve yalın şıklık sunan Madame Coco’nun mağazalarında ve online sitesinde geçerli ZUBİZU üyelerine özel kampanyadan, her üye ZUBİZU uygulamasından alınacak kodla en fazla bir kere yararlanabilecek.

Sayısı 4 milyonu geçen üyelerine yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat ve eğlenceye farklı yaşam tarzlarına uygun öneri ve içerikler sunan Türkiye’nin ilk yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU, üyelerine hayatlarını kolaylaştıran deneyim ve ayrıcalıklar yaşatmaya devam ediyor.

Kampanyayla ilgili detaylı bilgilere ve çok daha fazlasına ZUBİZU’dan ve madamecoco.com’dan ulaşılabilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL