• Geri dön

  • 256 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Bir evin olmazsa olmazı, birbirinden farklı desen ve renk çeşitleriyle her bir odanın havasını değiştiren halılardır. Evlere renk katmanın yanı sıra soğuk havalarda evin sıcağını da korumaya yardımcı olan birbirinden şık halılar Madame Coco mağazaları ve www.madamecoco.com’da...

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, ev dekorasyonuna bambaşka bir tarz katan, her zevke ve stile hitap eden halı modelleri ile öne çıkıyor. Kış mevsiminin soğuk etkilerinin azaltmak ve evlerine şık bir dokunuşta bulunmak isteyenler için; post, vintage, etnik desenli, klasik veya modern, yün veya peluş gibi farklı kategorilerde onlarca çeşit halı Madame Coco mağazalarında ve www.madamecoco.com’da...

Kışın Soğuğuna Karşı Sıcacık Yün Halılar ve Postlar

Soğuk havalarda evin sıcaklığını korumanın en tarz yolu, göz alıcı ve şık halılar oluyor. Evin ısı ve nem dengesini koruma özelliği ile öne çıkan Silana Yün Halı kiremit, gri ve lacivert renkleri ile her tarzdan eve uyum sağlıyor. Evlerin salonlarında, keyif köşelerinde ve yatak odalarında yumuşacık dokusu ile favori haline gelen Arc En Ciel Tavşan Post ve Leila Koyun Post halılar, evlere şık ve zarif bir hava katıyor. Madame Coco evlerinde yumuşacık ve gösterişli havasıyla post halılara yer vermek isteyenler için antrasit, pudra, taş, ekru, koyu mürdüm ve siyah renk çeşitleri sunuyor.

Tarzınızı Yansıtan Halılar: Vintage, Modern veya Klasik

Madame Coco’nun Vintage halıları, evlerini zamansız parçalarla tamamlamak isteyenler için birbirinden şık alternatifler sunuyor. Mathis Dijital Baskılı Halı, gri & kahve tonlarındaki desenleri ile hem sizi hem de misafirlerinizi kendine hayran bırakırken Laura Saçaklı Halı, kendinden desenli dokusu ve 3 farklı renk seçeneği ile girdiği her eve uyum sağlıyor. Diane Saçaklı Halı, zarif çizgileri ile evlerinde modern bir esinti yaratmak isteyenler için şık bir alternatif oluştururken Orient Cadre Halı, kırmızı tonları ile odalara enerji katıyor.

Evlerinde halılarla sıcacık bir hava yaratmak, şık ve zarif halılar ve daha birçok ürünü keşfetmek için Madame Coco mağazalarını ve web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL