• Geri dön

  • 293 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Yeni Yılda Çalışanlar için Hediye, Düşünme Nerede Diye

Şirketler, Yeni Yıl Hediyelerini Madame Coco’dan Seçiyor

Madame Coco, mağazalarında ve online satış kanallarında sergilediği binlerce ürünü ile evlere kattığı Fransız şıklığını, kurumlara ve kurum çalışanlarına da sunuyor. Yılbaşında çalışanlarına şık ve zarif hediyeler vermek isteyen şirketler için birbirinden güzel alternatifler Madame Coco’da…

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, Fransız esintili ürünleri ile çalışanlarına zarif hediyelerle sürpriz yapmak isteyen kurumlar için göz kamaştırıcı seçenekler sunuyor. Madame Coco’nun her zevke uygun, zengin, özgün ve şık ürün yelpazesi ev tekstili, banyo, mutfak, sofra, cam, porselen, plastik ürünler, aydınlatma, kişisel bakım ve kozmetik ürünlerini kapsıyor ve işletmelere binlerce çeşit alternatif imkanı veriyor.

Yeni yılda çalışanlar için en şık hediyeler Madame Coco’da!

Çalışanlarına yılbaşında çok şık, kullanışlı ve zevkli hediyeler vermek isteyen tüm kurumlar, Madame Coco'da buluşuyor. Madame Coco, yaygın satış ağı ve güçlü satış sonrası desteği ile KOBİ’lerden, orta ve büyük işletmelere kadar çalışanlarına hediye vermek isteyen kurumların tercihleri arasında ilk sırada yer alıyor. Çalışanların hem evlerinde hem de ofislerinde rahatça kullanabileceği fincan setleri, dekoratif objeler, vazolar veya yılbaşı konseptine özel yılbaşı süsleri kurumların tercih ettiği hediye ürünler arasında geliyor. Birlikte değer yaratarak büyüyen tüm kurumlar, özel indirimlerle alışveriş yapabilir ve tüm kampanyalarda Madame Coco’nun kurumsal müşterisi olmanın ayrıcalıklarından faydalanabilir.

Madame Coco’nun, kurumsal satışları ile ilgili daha detaylı bilgi almak için Madame Coco mağazalarını ve www.madamecoco.com adresini ziyaret edebilir veya kurumsalsatis@madamecoco.com adresine mail gönderebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL