• Geri dön

  • 244 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Yeni yıl tüm heyecanı, yepyeni umutları ve planları ile gelirken yılbaşı ruhu, özel yemek davetlerinde de kendini hissettirmeye başlıyor. Yeni yılı, tüm coşkusuyla ve görkemli sofralarıyla karşılamak isteyenler için Madame Coco’nun yılbaşı temalı sofra grubu ürünleri ve çok daha fazlası Madame Coco mağazalarında ve www.madamecoco.com’da yer alıyor.

Yılın en çok beklenen, en coşkulu zamanlarından yılbaşı gecesine kısa bir süre kaldı. Yeni yıl akşamı kalabalıklara kurulan sofralara Madame Coco ürünleri damga vuracak. Yemek takımları, runner çeşitleri, dekoratif tabaklar, şamdan-mumluklar, kadeh setleri, desenli peçetelikler… Birbirinden şık sofraların tamamlayıcısı olacak ürünler, Madame Coco’da yılbaşı gecesini taçlandırmayı bekliyor.

Yeni Yılı En Görkemli Sofralar ile Karşılayın

Yılbaşı akşamında neşeli sohbetler doruk noktasına ulaşırken, gösterişli ziyafet sofraları bu keyifli anlara ortak oluyor. Yılbaşı ruhunu yansıtan, en güzel yemeklerin, en özel tariflerin yer aldığı sofraları, Madame Coco ürünleriyle hazırlayabilirsiniz. Sofralara modern bir dokunuş katacak, yılbaşı motifleriyle öne çıkan Marla Serisi’nde yer alan; Marla 2’li Amerikan Servis ve Runner ile güzel bir sofra düzeni ortaya çıkıyor. Zarif ve zamansız bir tasarıma sahip, eşsiz detaylarıyla Grasse 24 Parça Yemek Takımı, şıklığı sofralara yansıtıyor. Benvenuto 2’li Uzun Kırmızı Kadeh Seti ise camın zarafetiyle sofralarda içecek servisine eşlik ediyor.

Yılbaşı Sofraları Detaylarda Saklı

Madame Coco’nun yeni yıl ruhuyla özdeşleşen tasarımları, sofralara hem şıklık hem de enerji katıyor. Yeni yıl için özenle kurulan sofralara eşlik etmek için hazırlanan ürünler, ince detaylarıyla hem göze hem de gönüllere hitap ediyor. Rachel Kristal 6'lı Meşrubat Bardağı Seti, içecek servislerinde öne çıkıyor. Yılbaşı sofralarına göz alıcı bir tasarım detayı eklemek için Cannelle Yolette Dekoratif Tabak, tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Yeni yıl sofralarının şıklığını detay parçalarla katlamak isteyenlere özel Ruban Seramik Vazo, sofralara bambaşka bir hava katıyor. Yılbaşı temasına özgü desenleri ve kırmızı rengiyle Amata 2’li Peçete, masalara yeni bir soluk getiriyor. Répertoire Le Cadeau Şamdan Mum, üç farklı renk seçeneği ile sofralar ışıl ışıl oluyor.

Birbirinden farklı renk ve desen seçenekleriyle yılbaşı sofralarına yakışacak birçok ürün Madame Coco mağazaları ve www.madamecoco.com adresinde sizleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL