• Geri dön

  • 266 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Pantone Renk Enstitüsü tarafından 2023’ün rengi, “Viva Magenta” olarak seçildi.

Viva Magenta Tüm Canlılığı ile Madame Coco’nun Şık Tasarımlarında Yer Buluyor

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, “Alışılmadık bir zaman için alışılmadık bir ton” olarak tanımlanan Viva Magenta’nın canlı rengini ve tonlarını, zarif ürünlerle evlere getiriyor.

Her yıl Pantone tarafından modadan dekorasyona, sanattan tasarıma pek çok alanda trendlere yön vermek üzere açıklanan ‘yılın rengi’, bu yıl Viva Magenta oldu. Viva Magenta, kökleri kırmızı ailesinden gelen ve yeni bir gücü temsil eden bir gölge olarak tanımlıyor. Doğada en çok karşılaşılan etkileyici tonlardan biri olan Viva Magenta; saf mutluluktan zevk alan, denemekten korkmayan, kısıtlama olmadan kendini ifade eden, cesur, espri dolu ve her şeyi kapsayan bir renk. Evlerini yeni ve zarif çizgilerle yenilemek, küçük dokunuşlarla her daim taze tutmak isteyenlerin ruhuna çok uygun olan bu rengi evlerine taşımak isteyenler için birbirinden şık ürün Madame Coco mağazalarında ve www.madamecoco.com’da...

Sofralarda Viva Magenta Enerjisi

Köklerindeki kırmızı ile yüksek bir enerjiyi temsil eden Viva Magenta, sofralara bambaşka bir enerji ve bol kahkaha getirecek. Yemek tabağı, servis tabağı, pasta tabağı ve kaseden oluşan Bastien Serisi, kırmızının enerjisi ile Fransız esintili klasik çizgileri birleştirerek sofralara getiriyor. Viva Magenta’nın enerjisini daha modern çizgilerle sofralarına taşımak isteyenler içinse servis tabağı, yemek tabağı, pasta tabağı ve kase seçenekleri ile Colores Serisi de yılın modasına uygun bir seçim oluyor.

Evlere Neşe Katan Bir Renk

Pantone Color Institute tarafından “espri dolu” olarak tanımlanan bu rengin kahve keyfine eşlik etmesi, sohbetlere bol kahkaha katacak. Hareketli bir hayatı tercih edenler için Grand Kupa yılın gözde rengini çağrıştırıyor. Grand 2’li Kase Seti, kahvaltılara veya çay/ kahve keyfine eşlik ediyor. 2023’ün gözde rengini yatak odalarına taşımak isteyenler için Claire Sherpa Düz Battaniye, yatak odalarına sıcacık ve cesur bir hava katıyor.

Viva Magenta ve doğanın diğer tüm renklerinden ilham alan zarif tasarımlı ürünlerle evlerinize yepyeni bir enerji katmak için Madame Coco mağazalarını ve web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL