• Geri dön

  • 221 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Yeni Yılda da Hediye Düşünme Nerede Diye

Muhteşem Yılbaşı Madame Coco’da

Hediyeleşmenin en heyecan verici olduğu dönem, yeni yıl dönemi başladı. Madame Coco yılbaşı ruhunu taşıyan pek çok ürünü ile tarzı ne olursa olsun aileye, sevgiliye tüm yakın arkadaşlara ve iş arkadaşlarına uygun hediye seçenekleri sunuyor. Yeni yıl hediyeleriyle sevdiklerini mutlu etmek isteyenler Madame Coco mağazalarında ve www.madamecoco.com’da buluşuyor.

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte hediye arayışına girenleri mutlu edecek birbirinden şık ürünler ile öne çıkıyor. Hediyeleriyle yeni yıl ruhunu evlere getirmek isteyenler için battaniyelerden havlulara, sofra ürünlerinden dekoratif objelere pek çok ürün Madame Coco’da sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri bekliyor.

Yeni Yıl Hediyeleri Madame Coco’dan

Yılbaşı ile özdeşleşen kırmızı, yeşil, gold ve gümüş tonları ile çam ağaçları hediyelere yansıyarak herkesi mutlu ediyor. Yılbaşı enerjisini yatak odalarına taşımak isteyenler için Madame Coco’da yer alan Chester Pamuklu Jakar Battaniye, yumuşacık dokusu ile yeni yıl keyfini evlere taşıyor. Yeni yılda evlere girip tüm sene boyunca akılda kalmak isteyenler için Bel Mais 2’li Kupa Seti hediye alternatiflerinin başında geliyor. Yılbaşı ağacı deseni işlemesi ile Marla Runner ve Marla Kırlent kılıfı, detaylara önem verenleri çok mutlu ediyor.

Yılbaşı Ruhunu Yansıtan Hediyeler

Yılbaşı neşesini eve taşımanın en keyifli yollarının başında, insanın içini ısıtan objeler ve ağaç süsleri geliyor. Ev dekorasyonuna enerji katacak Bleuette Cam Küre ve Gaga, Aimon gibi birbirinden şık Ağaç Süsleri tüm yeni yıl dekorasyonuna zarif ve gösterişli tasarımlarıyla damga vuruyor. Elma, zencefil, tarçın, vanilya ve özel seçilmiş baharat içeriğiyle Répertoire Oda Kokusu ve Mum Seti, evlere kış atmosferini taşıyor. Répertoire Dark Amber kokulu Teneke Mum ise hem şıklığı hem de baharatlı kokusuyla evlerin havasını değiştiriyor.

Birbirinden farklı renk ve desen seçenekleriyle yılbaşı ruhunu evlere taşıyacak birçok ürün ve çok daha fazlası Madame Coco mağazaları ve www.madamecoco.com adresinde sizleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL