• Geri dön

  • 186 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Kış mevsiminin soğuğunu, sıcacık ev tekstili ve dekorasyon ürünleri ile sımsıcak hale getirmek isteyenler için birbirinden güzel battaniyeler, halılar, yemek takımları ve daha birçok ürün Madame Coco mağazaları ve www.madamecoco.com’da... Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, kışın gelmesi ve havaların soğumaya başlaması ile, evlerine sıcaklık katacak dokunuşlarda bulunmak isteyenler için sezonun gözdesi olacak birbirinden güzel ürünler sunuyor. Evin her bir odasını kışa hazırlayacak birbirinden şık birçok ürün Madame Coco mağazalarında ve www.madamecoco.com’da...

Sezonun Gözdesi Gri
Kış mevsiminin gelmesiyle ev dekorasyonunda gri tonları kendini göstermeye başladı. Oturma odalarına serilen Silana Yün Halı, gri rengiyle evlere trend bir hava katarken yün sıcaklığıyla da mevsimin gözdesi oluyor. Bordo rengiyle Canel Koltuk Şalı, Orient Cadre Halı ile şık ve konforlu bir kombin oluşturuyor. Bel Musette Silindirik Kupa ikram edilen sıcacık içeceklerin sunumuna eşlik eden Fleurette Tepsi, zarif desenleriyle ortama renk katıyor. Colores Pasta Tabağı ise bej tonları ile sofralara sıcaklık katıyor.

Yatak Odalarında Rustik Sadelik
Doğadan ilham alan minik detaylarla yatak odalarına rustik bir tarz katmak mümkün. Denney Yatak Örtüsü, bordo rengiyle öne çıkan Lago Recycle Nevresim Takımı ile kombinlenerek konforlu bir ortam yaratıyor. Doğadan ilham alan desenleri ile Neville Saçaklı Halı yatak odalarına sıcacık bir hava katıyor.

Banyolarda Mevsim Etkisi
Gri tonlarından oluşan banyo ürünleri, banyolarında da kış mevsiminin izlerini yaşatmak isteyenleri mutlu ediyor. Ryella Kimono Unisex Bornoz, soğuk kış günlerinde banyo ve duş sonrası hızlı kurutma özelliği ile mevsimin soğuğunu hissetmeye engel oluyor. Jolie El ve Yüz Havlusu, Moderne 3’lü Banyo Seti ile bir araya gelerek çok şık bir görüntü oluşturuyor. Beyaz ve antrasit tonlarındaki Damien Banyo paspası ise banyoların nefis kış kombinini tamamlıyor.

Birbirinden şık ve Fransız esintili ürünler Madame Coco mağazalarında ve web sitesinde evlerini kış mevsimine hazırlamak isteyenleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL