• Geri dön

  • 378 Görüntülenme

  • 53 Haber

  • 814 İşletme görüntülenme


Selin Kolonyaları Cumhuriyet’in 100. yılını sınırlı sayıda üretilen ürünü ile kutluyor

Selin Kolonyaları’ndan Cumhuriyet’in 100. Yılına Özel:
Selin 100. Yıl Leylakları

Altın Damlası’ndan gelen mirasla 100 yılı aşkın süredir “bir nefeste iyi hissettiren” Selin Kolonyaları, Cumhuriyet’in 100. yılına hatıra bir koku bırakıyor. Selin 100. Yıl Leylakları Kolonyası, leylağın ferahlatıcı ve canlı kokusunun yarattığı coşkuyu Cumhuriyet’in 100. yıl coşkusuyla harmanlıyor.

Ülkesine ve milletine bağlılığını her nefesinde hissettirmiş Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün leylakların açtığı bir zamanda dünyaya geldiği söylenir. Leylaktan aldığı ilhamla Cumhuriyet’in yaşattığı tüm güzel duyguları kucaklayan Selin Kolonyaları, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını Selin 100. Yıl Leylakları ile taçlandırıyor.

Nesiller boyu unutulmayacak bir hatıra

Tüm zarafetiyle doğanın eşsiz bir armağanı olan, onlarca minik çiçeği salkımında buluşturan leylak; tıpkı Cumhuriyet gibi birliği, beraberliği, aynı yolda yürümenin gücünü ve güzelliğini yansıtıyor.

Selin Kolonyaları, leylağın ferahlatıcı ve canlı kokusunun yarattığı coşkuyu Cumhuriyet’in 100. yıl coşkusuyla harmanlıyor. Bir nefeste iyi hissettiren Selin Kolonyaları, sınırlı sayıda üretilen Selin 100. Yıl Leylakları ile nesiller boyu unutulmayacak bir hatıra bırakıyor.

Selin Hakkında: Altın Damlası’ndan gelen tecrübe ve miras ile “en iyi kolonyayı üretmek” prensibi ile yola çıkan Eczacıbaşı, 1980 yılında Selin markasını yaratmıştır. Selin’in adı “gür akan su” anlamına gelmekte ve ürünlerinin yarattığı rahatlama, ferahlama hissini yansıtmaktadır. Kendine özgü kokusuyla farklılaşan limon kolonyasını ve parfümlü kolonyalarını tüketicileriyle buluşturan Selin’in portföyünde; Limon, Hanımeli, Ardıç, Nemlendiricili Limon, Lavanta, Kiraz Çiçeği, Okyanus Esintisi, Buz Ferahlığı, Çiçek Buketi ve Mandalina kolonyaları bulunmaktadır. Türk halkının kültürel koku hafızasında yer bulan kokuları sunan Selin, ürün çeşitlerini sürekli yenilemeye ve zenginleştirmeye devam etmektedir. https://www.selin.com.tr/

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL