• Geri dön

  • 136 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Madame Coco, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü özel bir proje ile kutluyor. GüçlüKadınlarınCesurEvleri hashtag’inden yola çıkarak modacı, sporcu, sanatçı ve girişimci kadınlar ile projeyi hayata geçiren Madame Coco, projeyi cesaretiyle dünyayı değiştiren tüm kadınlara ithaf ediyor.

İyi Yaşam ve Beslenme Uzmanı Dilara Koçak, Moda Tasarımcısı Yasemin Öğün, Resim Sanatçısı Gizem Akdağ, Milli Futbolcu Didem Karagenç ile birlikte yaratılan ‘Güçlü Kadınların Cesur Evleri’ çekimlerinde, varlığıyla ve yaptığı her şeyle dünyayı güzelleştiren kadınlara, evlerini en az kendilerini gibi cesur kılacak bir seçki sunuluyor.

‘Ayna’nın bir sembol olarak kullanıldığı ‘Güçlü Kadınların Cesur Evleri’ projesinde, kadının ihtiyacı olan cesaret, öz sevgi ve hayata karşı dimdik ayakta durma gücünün, yine kendisinde olduğu mesajının altı çiziliyor.

Madame Coco, dün olduğu gibi bugün ve yarın da evinde, çalışma odasında, ofisinde ve hayatın her alanında değişim isteyen cesur kadınların yanında olmaya ve onları desteklemeye devam edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL