RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Meslek Grubunda İSTANBUL / ŞİŞLİ Bölgesinde Diğer lokanta ve restoranların (içkili ve içkisiz) faaliyetleri (garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil, imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) konularında hizmet vermektedir. Firma İş Konusu: 1. Restaurant işletmeciliği yapmak, Organizasyonlar düzenlemek, 2. Her türlü Turizm Faaliyetlerinde bulunmak, 3. Her türlü gıda maddesinin (İzne tabi olanların gerekli izinlerinin alınması şartıyla) alım satımı,imalatını,ithalat ve ihracatını yapmak, 4. Şirketin gayesi ile ilgili her türlü,sözleşmeler akdetmek,taahhütlerde bulunmak ve bunları yerine getirmek,sonuçlandırmak, 5. Yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişilerle ortaklıklar kurmak,iş birliği yapmak, 6. Maksat ve mevzusu ile bağdaşan her türlü ticari ve sınai faaliyetlerde bulunabilir,patent,marka,lisans ve imtiyaz hakları da dahil olmak üzere her türlü fikri ve sınai mülkiyet.