Restaurant, yiyecek içecek ve eğlence hizmetleri alanlarında RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ meslek grubunda KONYAALTI/ANTALYA Bölgesinde Diğer lokanta ve restoranların (içkili ve içkisiz) faaliyetleri (garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil, imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) gibi konularda faaliyet göstermektedir.
İştigal Konusu:
İNSANLARIN BESLENMESİNDE ÖNEMLİ OLAN BİR ETKİNLİĞİ OLAN VE GIDA SEKTÖRÜNE KONU TEŞKİL EDEN HER NEVİ SICAK, SOĞUK, DONDURULMUŞ,KURUTULMUŞ, VE KONSANTRESİ YAPILMIŞ BESİN MADDELERİNİN PAZZARLANMASI KONUSUNDA TOPTAN VE PERAKENDE SATIŞ YAPMAK AMACI İLE GEREKLİ OLAN SATIŞ MAĞAZARLARINI AÇMAK VE İŞLETMEKAna Sözleşmesinde Yazılı Konular