Farklı Lezzetlerin Peşinde
Teknemiz İncek Loft limanından kalkıyor. Yerinizi almak için bize aşağıdaki telefon numarasından ulaşabilirsiniz.
Daha önce tattıklarınız aklınızın bir köşesinde dursun lakin Ters Köşe’de tattıklarınızı masanızın baş köşesinde isteyeceksiniz.
Ters Köşe’de görüşmek üzere.
Hikayemiz
“RASTGELE!” diyerek başladık bu serüvene. Alışılagelmiş balık lokantalarındaki mutfak değerlerini, salon düzenini, servis şeklini, meze çeşitlerini, balıkların ve diğer deniz canlılarının pişirilme yöntemlerini, sunum şekillerini değiştirmeyi amaçlayarak yola çıktık. Konuklara yeni tatlar sunarak damaklarında iz bırakmak; bilinenin tersine, bilinmeyenleri yaratmak, deniz ürünlerinde boyut değiştirmek varlık nedenimiz ve farklılığımız olacak. 29 yıldır sektörde bir marka mertebesine ulaşan Kalbur Restoran’ın yaratıcısı ile birlikte, denizden uzaklarda olmanın dezavantajını avantaja çevirmenin yollarını arayacak; her ay menümüze yeni tatlar eklemek üzere çalışmalarımıza çok dinamik bir şekilde devam edeceğiz.
Lezzetlerimiz
Başlangıçlarımızla ve ara sıcaklarımızla tanıştığınızda mekânımıza neden Ters Köşe adını verdiğimizi anlayacaksınız. Başlangıçlar: Balıklı Topik, Balık Pastırmalı Fava, Enginar Pane, Patlıcanlı Börülce, Balık Bayıldı, Somon Pastırma, Yoğurtlu Hedik...
Ara Sıcaklar: Köfte, Börek, Kokoreç, Döner, Lahmacun, Dolma (kalamar, midye, ahtapot vb), Mantı ve ters mantı, Sulu köfte, Çevirme, Tandır, Güveç...
RESMİ FAALİYET KONUSU
OTELLER Meslek grubunda, GÖLBAŞI / ANKARA Bölgesinde Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti vermeyenler ile devre mülkler hariç) konularında hizmet vermektedir.