RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Meslek Grubunda İSTANBUL / ŞİŞLİ Bölgesinde Diğer lokanta ve restoranların (içkili ve içkisiz) faaliyetleri (garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil, imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) konularında hizmet vermektedir. Firma İş Konusu: 1- Her türlü lokanta, pastane, kafeterya işletmeciliği yapmak, kendi tesislerinde veya hizmet verdiği tesislerin yerlerinde yemek üretmek, iş yerlerine tabldot usulü yemek servisi pazarlaması yapmak, her türlü gıda maddeleriyle ve gıda ürünleriye ilgili tüm satış ve pazarlama organizasyonlarını yapmak. 2- Her çeşit yemek tesisleri yemek siteleri yemek fabrikalarıaşevleri lokantalar gazinolar restoranlar kebap ve lahmacun fırınları büfeler ekmek fırınları çay bahçeleri açarak işletmeciliğini yapmak. 3- Bilumum gıda ile ilgili üretim tesislerini kurmak bu tesisler ile ilgili her türlü makine tesis cihaz ve alet ve edevatın üretim ve pazarlaması yapmak, 4-Kamu ve özel sektörlerin toplu yemek ihalelerine katılmak .