Hayvancılık ve hayvansal ürünler alanlarında ET VE ET ÜRÜNLERİ meslek grubunda KONYAALTI/ANTALYA Bölgesinde Sığır, koyun, keçi vb. hayvanların kesimi ve kesim sırasındaki etin işlenmesi (mezbahacılık) (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş olarak saklanması dahil) gibi konularda faaliyet göstermektedir.
İştigal Konusu:
Et ve et mamulleri konusunda canlı hayvan pazarları ve borsaları, kesimhane, soğuk hava depoları ve entegre et tesisleri kurmak işletmek et mamullerinden kıyma kuş başı parça et pastırma sucuk sosis salam jambon hamburger ve benzerlerinin imalatını toptan ve perakende olarak pazarlamasını yapmak yaptırmak satış mağazaları açmak ve pazarlama şirketleri kurmak, bayilikler vermek bayilikler almak Her türlü yaş sebze ve meyve hayvansal gıda tahıl bakliyat gibi gıda ve diğer tüketim maddeleri ile ilgili pazarlama organizasyonu kurmak alım ve satımını yapmak mağazalar açmak Ana Sözleşmesinde Yazılı Konular