RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Meslek Grubunda İSTANBUL / KADIKÖY Bölgesinde Diğer lokanta ve restoranların (içkili ve içkisiz) faaliyetleri (garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil, imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) konularında hizmet vermektedir. Firma İş Konusu: OTEL LOKANTA VE EGLENCE YERLERI a. Her türlü yemek üretimi ve satısını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dagıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel isletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yemek üretim tesisleri kurmak, kuruluolanları devir almak. b. Her türlü restoran, cafe, içkili-içkisiz lokanta gibi gıdasatısının yapılabilecegi tesisleri kurar, isletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon islerini yapar