Hayvancılık ve hayvansal ürünler alanlarında ET VE ET ÜRÜNLERİ meslek grubunda ANTALYA Bölgesinde Sığır, koyun, keçi vb. hayvanların kesimi ve kesim sırasındaki etin işlenmesi (mezbahacılık) (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş olarak saklanması dahil) gibi konularda faaliyet göstermektedir.
İştigal Konusu:
ET VE ET ÜRÜNLERİYLE BAŞKACA HER TÜRLÜ GIDA MADDELERİNİN İMALİ VE İÇ VE DIŞ TİCARETİNİN YAPABİLİRYURT İÇİNDE VE YURT DIŞINDA HER TÜRLÜ RESMİ VE ÖZEL İNŞAAT, HAFRİYAT, PEYZAJ, ÇEVRE DÜZENLEME, İMALAT, TESİSAT, ELEKTRİK, MAKİNE, MONTAJ İŞLERİ YAPABİLİR, BU KONULARDA VE DİĞER HER TÜRLÜ KONUDA İHALELERE VE TAAHHÜTLERE GİREBİLİR ANA SÖZLEŞMEDEKİ DİĞER KONULAR