ET VE ET ÜRÜNLERİ Meslek Grubunda İSTANBUL / SARIYER Bölgesinde Sığır, koyun, keçi vb. hayvanların kesimi ve kesim sırasındaki etin işlenmesi (mezbahacılık) (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş olarak saklanması dahil) konularında hizmet vermektedir. Firma İş Konusu: a. Her çeşit canlı hayvan alımı, satımı, pazarlamasını, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü eti yenebilir, canlı hayvanların usul ve esaslar dahilinde kesimi yapmak. b. Besicilik ve hayvan yetiştiriciliği yapmak. c. Her türlü besihane, kuluçhane, kesimhane, derihane, tabakhane, hayvani yağ eritme tesisi, buzhane ve soğuk hava tesisleri, mezbaha, kiralayabilir ve işletebilir. d. Gerekli izinleri almak şartı ile karkas et ithalatı ve ihracatı SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ a. Süt ve süt ürünleri üretimi,alımsatımı,depolama,paketleme,ambalajlama,pazarlama ve dağıtımı ile ithalat ve ihracatını yapmak