Restaurant, yiyecek içecek ve eğlence hizmetleri alanlarında BAKLAVA, PASTA VE ŞEKERLİ MAMÜLLER meslek grubunda ANTALYA Bölgesinde Pastanelerin ve tatlıcıların faaliyeti (garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil, imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) gibi konularda faaliyet göstermektedir.
İştigal Konusu:
YAŞ MEYVE VE SEBZE, YENİLEN KÖKLER, YUMRULAR VE ÇİÇEK MAHSULLERİYLE CANLI OLARAK BÜYÜK VE KÜÇÜKBAŞ HAYVAN SANAYİ YOLU İLE DONDURULMUŞ, ÖĞÜTÜLMÜŞ, KONSERVE HALİNE GETİRİLMİŞ SEBZE VE MEYVE, NEBATİ YAĞ, ET, BALIK VE KABUKLU HAYVANLAR, UN, NİŞASTA VE PASTACILIK SÜT VE SÜT MAMÜLLERİ, MEŞRUBAT, ALKOLLU İÇKİ, ŞEKER VE ŞEKER MAMÜLLERİNİ ALMAK VE SATMAKBU KAPSAMDA MARKET, BÜYÜK ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ KURMAK, DEVRALMAK VE İŞLETMEK BU KONULAR KAPSAMINDA TOZ ŞEKER HARİÇ İMALAT, İTHALAT,İHRACAT ALIM SATIMINI YAPMAKLOKUM ŞEKERLEME, BAKLAVACILIK, UNLU MAMÜLLER, DONDURMA İMALATIHER TÜRLÜ KURUYEMİŞ VE ŞEKERLEME İMALATIALANLARINDA FAALİYET GÖSTERMEK, İMALAT, ALIM SATIM, İHRACAT VE İTHALATINI YAPMAK ANA SÖZLEŞMESİNDE YAZILI KONULAR