Avrasya hazır yemek grubu
Ticari faaliyetlerine otelcilik ile başlayan Avrasya kaliteli yemek üretimi anlayışını öncelikle otel mutfağından almıştır. İstanbul Bahçelievler'de kurulan butik bir yemek fabrikası olan Avrasya günümüzde toplu yemek sektörünün kalite anlayışına farklı bir bakış açısı katmaktadır.
Avrasya Yemek Grubu'nun yönetim anlayışı toplam kalite yönetimi, yani "TKY"dir. Bu yönetim biçiminin asıl amacı müşteri isteklerine daha hızlı cevap verebilme ve sunulan ürün ve hizmeti sürekli olarak iyileştirmektir.
Kazanılan lezzetleri nasıl geliştireceğimizi biliyoruz.
Sistemli, detaylı ve tutkulu çalışarak.
Bununla birlikte; başarının zor durumları doğru yorumlama hızlı ve cesur karar alma yeteneği olduğunuda biliyoruz.
Ayrıca müşterilerimize hizmet verirken de bu felsefeyle üretim yapıyoruz.