Hayvancılık ve hayvansal ürünler alanlarında ET VE ET ÜRÜNLERİ meslek grubunda ANTALYA Bölgesinde Sığır, koyun, keçi vb. hayvanların kesimi ve kesim sırasındaki etin işlenmesi (mezbahacılık) (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş olarak saklanması dahil) gibi konularda faaliyet göstermektedir.
İştigal Konusu:
BÜYÜKBAŞ VE KÜÇÜKBAŞ HAYVANLARA AİT KESİMHANE, MEZBAHANE KURMAK, KÜMES HAYVANLARI İÇİN KESİMHANE VE MEZBAHANE KURMAK, BU AMAÇ İÇİN YER SATIN ALMAK, KESİMHANE VE MEZBAHANE TESİSATI MAKİNALARINI BİLUMUM BUNLARIN LEVAZIMATINI ALMAK, SATMAK, İŞLETMEK ANA SÖZLEŞMEDEKİ DİĞER KONULAR