Hayvancılık ve hayvansal ürünler alanlarında ET VE ET ÜRÜNLERİ meslek grubunda MERKEZ/ANTALYA Bölgesinde Et ürünlerinin toptan ticareti (salam, sosis, sucuk, pastırma vb.) gibi konularda faaliyet göstermektedir.
İştigal Konusu:
HER TÜRLÜ TAVUK, ET VE HER TÜRLÜ TAVUK ET VE ETTEN MAMÜLLER ÜRETİMİ VE BU ÜRÜNLERDEN PİŞMİŞ -ŞOKLU - TAZE - DONDURULMUŞ DÖNER ÜRETİMİ PİŞMİŞ TAZE DONDURULMUŞ KADINBUDU KÖFTE ÜRETİMİ PİŞMİŞ - TAZE - DONDURULMUŞ İÇLİ KÖFTE ÜRETİMİ VE HER TÜRLÜ HAZIR YEMEK ÜRETİMİ PAKETLENMESİ DEPOLANMASI ANA SÖZLEŞMEDEKİ DİĞER KONULAR