RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Meslek Grubunda İSTANBUL / ŞİŞLİ Bölgesinde Diğer lokanta ve restoranların (içkili ve içkisiz) faaliyetleri (garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil, imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) konularında hizmet vermektedir. Firma İş Konusu: 1. Her türlü yemek üretimini yapmak, yemek üretim tesisleri kurmak, isletmek, mevcut yemek üretim tesislerini devir almak, devir etmek, kiralamak, kiraya vermek. 2. Üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını, dagıtımını yapmak, yemekli veya yemeksiz tüm organizasyonlarıdüzenlemek, catering, tabldot, paket servis hizmetleri yapmak veya yaptırmak. 3. Lokanta, restorant, cafe, büfe, sarküteri, market, sıcak ve soguk tabldot ve benzeri her türlü yemek ve gıda imalatınıyapacak tesis, isletme ve benzeri tesisleri kurmak, isletmek, kiralamak veya kiraya vermek. Kurulacak olan tesisler ile ilgili her türlü tesis, cihaz, makine, ham maddeve yardımcı maddelerin imalatını, ithalatını ihracatını, toptan ve .anasözleşmesinde yazılı işler