RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Meslek Grubunda İSTANBUL / KADIKÖY Bölgesinde Diğer lokanta ve restoranların (içkili ve içkisiz) faaliyetleri (garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil, imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) konularında hizmet vermektedir. Firma İş Konusu: A) Gıda l- Konusu ile ilgili lokanta restaurant kafeterya umuma açık alkollü ve alkolsüz dinlenme yerleri pastane çay bahçesi gibitesisler açmak işletmek kiralamak kiraya vermek almak ve satmak. 2- Her türlü özel ve tüzel kamu kurum ve kuruluşları ile üçüncü şahıslara perakende ve toptan yemek hizmetleri vermek,hazır yemek ihtiyaçlarını karşılamak. 3- Her türlü un ve unlu mamülleri pastacılık mamulleri şeker mamülleri süt ve süt ürünleri sıcak ve soğuk içeceklerin üretimini alımını satımını pazarlamasını ithalatı ve ihracatını yapmak. 4- Her türlü gıda maddeleri alkollü ve alkolsüz içecekler tekel ürünleri sirkeler yaş ve kuru sebze meyveler ile yenilen kökler yumrular ve çiçek mahsulleri zeytin fındık kuru üzüm çay kahve baharat tütün hububat gibi tarım ürünlerideğirmencilik ürünleri malt nişasta yağlı tohum tane ve meyvelerin sanayi ve tabletle kullanılan bitkiler ve hayvan yemleri sanayi yoluyla kurulmuş dondurulmuş sıvı hale getirilmiş veya öğütülmüş çeşitli gıda meyve Ve sebzeler bitkisel yağlar et balık ve kabuklu hayvanlar ile konservecilik sanayinde kullanılan kimyevi maddeler konserve ve vakum salçaları gibi gıda maddelerinin toptan ve perakendealımı satımı pazarlamasını ithalat ve ihracatı ile komisyonculuğunu yapmak. ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler.