DIOU TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ

MİTHATPAŞA MAH. KIZILÇAM SOK. NO:20 İÇ KAPI NO:1 EYÜPSULTAN - EYÜPSULTAN / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 14.07.2025 05:37:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : DIOU TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ
  • Firma Türü : PAY SAHİBİ SAYISI BİRDEN FAZLA ANONİM ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 27 Haziran 2025 Cuma
  • Sermaye : 500.000,00 TL
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - GAZİOSMANPAŞA VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 2951327709
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 1088031
  • Oda Sicil Numarası : 1588956
  • NACE Kodu : 620101
  • Mersis No : 0295132770900001
  • E-Tebligat Adresi : 25868-40709-22773
  • İşletme Adresi : MİTHATPAŞA MAH. KIZILÇAM SOK. NO:20 İÇ KAPI NO:1 EYÜPSULTAN PK: 34075 İSTANBUL TÜRKİYE
  • Posta Kodu : 34075
  • İlçe /İl : EYÜPSULTAN / İSTANBUL
  • Ülke : TÜRKİYE
BİLGİ TEKNOLOJİLERİ Meslek grubunda, EYÜPSULTAN / İSTANBUL Bölgesinde Bilgisayar programlama faaliyetleri konularında hizmet vermektedir.

FİRMANIN İŞ KONUSU
Şirketin amaç ve konuları şunları kapsayacaktır:
- İnternet, mobil, her türlü iletişim araçları üzerinden servis ve hizmet verebilir, web sitesi kurabilir, kurdurabilir, uygulamalar geliştirebilir ve/veya geliştirilen uygulamaları kullanabilir, satabilir, kiraya verebilir, mobil ve/veya internet alım-satım platformları, bankacılık, yatırım sektörü, finans sektörü ile ilgili gerekli yazılımsal geliştirmelerin yapılması ile finansal hizmetlerin sunumunu iyileştirmeyi amaçlayan teknolojik uygulamalar hazırlayabilir.
- Blockchain (blokzincir) veya benzer alt yapıları kullanarak bankacılık, yatırım, finans sektörü ve diğer ilgili sektörler için finansal yazılımlar, çözümler, akıllı sözleşmeler düzenleyebilir, oluşturabilir, güvenlik, transfer, depolama ve saklama çözümlerine ilişkin olarak yazılım geliştirebilir ve bu yazılıma ilişkin olmak üzere danışmanlık verebilir, alt yapısını sağlayabilir.
- Blockchain (blokzincir) ve/veya akıllı sözleşme tabanlı her türlü iş ve yazılım modellerini oluşturabilir, bu iş ve yazılım modelleriyle elektronik pazar yeri kurabilir, bahse konu iş ve yazılım modellerinin ve bu iş ve yazılım modellerine konu mal ve hizmetlerin alışını satışını yapabilir, bu konularda hizmet verebilir, mobil ve/veya internet alım-satım, saklama veya her türlü nitelikte hizmet platformları, bankacılık, yatırım sektörü, finans sektörü ile ilgili gerekli yazılımsal geliştirmelerin yapılması ile finansal hizmetlerin sunumunu iyileştirmeyi amaçlayan teknolojik uygulamalar hazırlayabilir, bunları kiraya verebilir, kullandırabilir.
- Finans ve/veya teknoloji alanında ve/veya dijital veri, dijital varlıklara ilişkin yazılım faaliyetinde bulunabilir, finansal teknoloji ile finansal hizmetlerin sunumunda, dijital veri ve/veya dijital varlıklara yönelik geleneksel finansal yöntemleriyle rekabet etmeyi amaçlayan teknoloji, sistem, ağ, altyapı ve yenilikler geliştirebilir, internet pazaryerleri geliştirmek, çalıştırmak, elektronik pazar yeri hizmetlerinin satışını yapmak, her türlü bilgisayar, yazılım ve donanım danışmanlığı, kurulumu, e-ticaret danışmanlığı, pazarlama ve yönetim danışmanlığı yapmak, yazılım ve veri tabanı oluşturulmasını sağlamak da dahil olmak üzere faaliyet gösterebilir, mevzuatın izin verdiği konularda finansal kuruluşlara destek hizmeti sağlayabilir.
- Her türlü teknolojiden veya telekomünikasyon aracından yararlanmak suretiyle amaç ve konusunu gerçekleştirmek için gerekli her türlü sistemi, ağı, altyapıyı kurabilir, kurdurabilir, geliştirebilir veya başkaları tarafından kurulan sistemlere, ağlara, altyapılara katılabilir, işbu sistem ağ, altyapıdan faydalanmak suretiyle bilgi ve veri toplayabilir, işbu sistemler, ağlar, altyapılarda her türlü iş ve işlemi yapabilir ve her türlü teşebbüste bulunabilir.
- Bilgisayar alanında ve her türlü elektronik sistem, araç ve cihazlarda veya diğer teknolojik ortamlarda kullanılmak üzere her türlü yazılım, kod ve benzeri ürünleri geliştirebilir ve kullandırabilir, önceden üretilen bu nevi ürünlerin her türlü satış kiralama, kullandırma ve pazarlamasını yapmak amaçlı yurtiçi ve yurtdışı menşeli gerçek ve tüzel kişilere danışmanlık yapabilir ve her çeşit yatırım ve girişim anlaşmaları yapabilir.
- Her türlü bilgisayar donanımı içine işlenmiş yazılımların, bilgisayar web tasarım, bilişim, işletim sistemi yazılımlarının, uygulama yazılımlarının, veri tabanı, verimlilik artıran yazılımların, animasyon, simülasyon gibi çoklu ortam yazılım ürününü ve benzeri sair her türlü yazılımın üretimi, geliştirilmesi, işlenmesi, çoğaltılması, her türlü fiziki ve elektronik ortamda yayılmasını sağlayabilir, aracılık hizmetleri, reklam-tanıtım hizmetleri, e-ticaretini alım satımını ve pazarlamasını yapabilir, internet üzerinden servis verebilir, web sitesi kurabilir, kurdurabilir, bu site üzerinden satış, açık artırma ve eksiltme yapabilir, alım satıma aracılık edebilir.
- Her türlü yazılım, veri depolama, veri transferleri yapmak, veri tabanları oluşturmak, dijital ortamlarda ticaretin yapılmasına olanak sağlayan konularda yazılımlar geliştirmek, ithali, ihracı, ticareti, toptan veya perakende alımını satımını yapmak, denetimini yapmak ve bu sistemlerin oluşturulması ve destek sağlanması için ilgililerle istişarelerde bulunmak da dahil olmak üzere her türlü dijital hizmetleri sunabilir, Şirket amacı ile ilgili olarak yazılım ve veri tabanı oluşturulmasını sağlayabilir.
- Donanım sağlayabilir ve bu amaçla sistem analiz ve tasarımı yapabilir, uygulamaları kontrol edebilir, değişiklikler yapabilir, uygulama paketleri geliştirebilir, pazarlayabilir.
- Her türlü network iletişim hizmet ve eğitimlerinin sağlanması, bunlarla ilgili olarak her türlü alt yapı, araç gereç ve tesislerin kurulması, çalıştırılması, satışı, kiralanması ve kiraya verilmesini yapabilir.
- Ödeme teknolojileri vb. ile ilgili olarak yeni servisler eklemek, perakende ve ödeme servislerini ortaya çıkarmak ve global çapta hizmet verebilmek için AR-GE çalışmaları, tasarım faaliyetleri yapabilir.
- Elektronik ortamda bilgi veya dijital varlık üretilmesi, saklanması ve dağıtılmasını sağlamak amacı ile gereken her türlü teknik, elektronik, mekanik ve
telekomünikasyon alt yapısını ve kullanıcı birimleri ile çevre cihazlarını kurabilir, kurdurabilir, kurulmasını sağlayabilir, bu cihazların ve gerekli ve/veya yazılımların iç ve dış ticaretini, tanıtımını ve ticaretini yapabilir.
- Şirketin faaliyet konusuna giren işlerle ilgili yerli ve yabancı şirket ve kuruluşlarla sözleşme imzalayabilir, know-how anlaşmaları yapabilir.
- Bilişim ve iletişim konularıyla ilgili olarak gerekli görülen her nevi teknolojiden yararlanabilir, araştırabilir, geliştirebilir, gerçek ve tüzel kişilerle bu konuda işbirliği yapabilir, danışmanlık hizmeti alabilir, işbu teknolojilere ilişkin danışmanlık hizmet verebilir.
- Bilgisayar, elektronik işletim, yazılım ve internet servis sağlayıcı, alım-satım platformları, teknoloji şirketleri veya eğitim firmalarının lisansını, patentini alabilir ve verebilir.
Bu faaliyetleri yapabilmek amacıyla;

- Şirket amaç ve faaliyet konusunun gerçekleşmesi niyeti ile sunduğu ürünler veya verdiği hizmetler için her türlü teknoloji ile her türlü servis ağı oluşturabilir veya mevcut servis ağları ile anlaşmalar ve ortaklıklar yaparak kendi müşterileri için kullanabilir, servis hizmetleri için mevcut satış kanalları içinde veya ayrı bir mekânda mobil veya sabit servis organizasyonları kurabilir veya kurulu organizasyonlarda ortaklık veya iş birliği yapabilir, yaptığı işbirliklerini başkalarına kullandırabilir veya kiraya verebilir.
- Şirket, gayrimenkul alım-satım-kiralama ve diğer her türlü işlemi gerçekleştirebilir ve kayıt defteri, açıklama, tip sınıflandırma tahsisi, birleştirme, bölme, serbest bırakma ve her türlü gerçek mülkle ilgili tapu dairelerinde ayrıştırma ile ilgili bağış gibi mülkleri kullanabilir ve feragat edebilir, ayrıca yabancılaşmasını sağlayabilir ve söz konusu gerçek mülkleri serbest bırakabilir ve bağışlayabilir, menkul ve gayrimenkul malları iktisap edebilir, satın alabilir, satabilir, adi kira veya finansal kiralama yolu ile kiralayabilir, kiraya verebilir her
sureti tasarruf edebilir, işletmecilik yapabilir, maliki olduğu veya kiraladığı gayri menkuller üzerinde her türlü bina, tesis ve benzeri inşaatı bizzat yapabilir veya üçüncü şahıslara yaptırabilir.
- Şirket, her türlü lisans, mektup patent, patent, faydalı model, marka, ticari unvanlar, ticari sır, imtiyaz, şirket isimleri ve amacı ile ilgili diğer tüm çeşitli fikri mülkiyet haklarını kendi adına kaydedebilir ve satın alabilir, lisans alabilir, lisans verebilir ve aktarabilir.
- Şirketin hedefi için, şirket yurt içinde ve yurt dışında uygun gördüğü her türlü endüstriyel ve ticari yatırımları yapabilir, buna göre ülkede ve yurt dışında fabrika, tesis ve satış ofisi kurabilir ve mimarlık, mühendislik, tasarım, yazılım, muhasebe, çağrı merkezi ve veri depolama hizmetleri sağlayabilir.
- Şirket, Ar-Ge faaliyetleri için gerekli her türlü laboratuvar ve araştırma merkezini kurabilir ve/veya kurdurabilir, proje oluşturabilir, projelere katılabilir, destek verebilir, yatırım yapabilir, her türlü teşvik hibe, ödül programlarına başvuruda bulunabilir, bunların bir parçası olabilir, var olan proje ve açılan programlara danışmanlık hizmeti sunabilir.
- Şirket, konusu ile ilgili yurtiçi ve yurtdışına yazılım hizmeti satabilir, alabilir.
- Şirket, konusu ile ilgili olarak resmi ve özel kurum ve kuruluşların açmış olduğu ihalelere iştirak edebilir, taahhütlerde bulunabilir.
- Şirket yukarıda yazılı isleri kişi ve kuruluşlara fason olarak veya dışarıdan destek hizmeti almak suretiyle yaptırabilir. İslerin yapılabilmesi için yerli ve yabancı personel çalıştırabilir.
- Aracılık yapmamak kaydıyla, Şirket her türlü banka, yatırım kurulusu, özel finans kurulusu, aracı kurum, kripto varlık hizmet sağlayıcı kuruluşlar da dahil olmak üzere her türlü yatırım kuruluşu veya özel mevzuatı gereği kurulan tüm kuruluşlarda her türlü hesabı açabilir (mevduat, yatırım, saklama ve bunlarla sınırlı olmaksızın her türlü hesap), her türlü teminatı vererek kredi kullanabilir, her türlü sermaye piyasası aracı, kripto varlıklar, dijital varlıklar ile işlem yapabilir, sayılan kuruluşlar nezdinde her türlü iş ve işlemi yapabilir.
Şirket konusunun gerektirdiği bilcümle ticarî muameleleri yapabilir.
- Şirket'in amacını gerçekleştirmek için, Şirket, yerli ve yabancı şahıs, şirket, banka, finans kuruluşu, yatırım kuruluşu, kripto varlık hizmet sağlayıcıdan kredi alabilir, mevzuata uymak kaydıyla üçüncü şahıslara karşı her türlü finansal, ticari ve ekonomik taahhütte bulunabilir. Şirket, üçüncü taraflar lehine kefalet, garanti, teminat verebilir. Gerekirse, Şirket başkalarının taşınır, taşınmaz malları, gayri maddi hakları, kripto varlıkları veya dijital varlıkları üzerinde ipotek ve/veya ipotek hakkı tesis etmeyi kabul edebilir, her türlü takyidat kurabilir, lehine tesis edilen rehinleri serbest bırakabilir, hacizden feragat edebilir ve kefalet ile garantinin üçüncü taraflar lehine kabul edilmesini kabul edebilir.
- Mevzuat hükümleri çerçevesinde ve gerekli izinleri almak kaydıyla, tahvil bono, finansman bonosu, oydan yoksun hisse senedi vb. menkul değerler ile sermaye piyasası araçlarını ihraç ve halka arz etmek suretiyle ulusal ve uluslararası piyasalardan kaynak sağlayabilir, aracılık yapmamak kaydıyla menkul değerler ile sermaye piyasası araçlarını satın alabilir, gerektiğinde satabilir.
- Şirket gerekmesi halinde ilgili yasal mercilerden izin almak kaydıyla her türlü fonun kurucusu veya yöneticisi olabilir, fona iştirak edebilir, her türlü fon payını satın alabilir, satabilir ve her türlü hukuki tasarrufta bulunabilir.
- Şirketin faaliyet konusu ile ilgili olarak hak ve alacaklarının veya yükümlülük ve borçlarının temini, tahsili ve ödenmesi için ipotek, rehin ve diğer teminatlar karşılığında veya teminatsız ödünç, ayni teminat ve şahsi teminat alabilir veya vermek bunlarla ilgili olarak tapuda, vergi dairelerinde, benzeri kamu veya özel kuruluşlar nezdinde tescil, terkin ve diğer bütün işlemleri yapabilir, bankalardan, yatırım kuruluşlarından, kripto varlık hizmet sağlayıcı kuruluşlardan ve her türlü finans kuruluşlarından uzun, orta ve kısa vadeli krediler alabilir, mevzuat hükümleri çerçevesinde ve gerekli izinleri almak kaydıyla, tahvil bono, finansman bonosu, oydan yoksun hisse sendi, v.b. menkul değerlerine sermaye piyasası
araçlarını ihraç ve halka arz etmek suretiyle ulusal ve uluslar arası piyasalardan kaynak sağlayabilir, aracılık yapmamak kaydıyla menkul değerleri, sermaye piyasası araçlarını, kripto varlıkları, dijital varlıkları satın alabilir, gerektiğinde satabilir.
- Şirkete ait menkul ve gayrimenkul malları şirket veya üçüncü şahıslara lehine teminat olarak gösterebilir. Bu amaçla söz konusu mallar üzerinde rehin ve ipotek tesis ve tescil edebilir. Şirketin alacak ve borçlarını teminen her cins, sekil ve sırada ipotek ve rehin verebilir, ipotek ve rehin alabilir. Bunları tescil, devir ve temlik edebilir, mevcut ve tesis edilecek ipotek rehinleri fek ve tadil edebilir. Şirket ve üçüncü şahıslar lehine kefalet, teminat, garanti verebilir veya müşterek borçlu ve müteselsil kefil sıfatı ile taahhütlerde bulunabilir.
- Türk ve yabancı bankalardan veya diğer finans kuruluşlarından kısa, orta, uzun vadeli iç ve dış kaynaklı kredi temin edebilir, kullanabilir.
- Sermaye Piyasası mevzuatının imkan verdiği hallerde ve Sermaye Piyasası Kurulu’nca belirlenen limit dahilinde borçlanma aracı ihraç edebilir, mevzuat hükümleri çerçevesinde ve gerekli izinleri almak kaydıyla, tahvil bono, finansman bonusu, oydan yoksun hisse senedi vb. menkul değerler ile sermaye piyasası araçlarını ihraç ve halka arz etmek suretiyle ulusal ve uluslararası piyasalardan kaynak sağlayabilir, bu ihraçları ilgili mevzuatlar imkan verdiği ölçüde kripto varlıklar yoluyla yapabilir, aracılık yapmamak kaydıyla menkul değerler ile sermaye piyasası araçlarını satın alabilir, gerektiğinde satabilir.
- Taşıt, menkul, gayrimenkul mallar, gayri maddi haklar alabilir, satabilir, finansal kiralama yapabilir, tesisler kurabilir, bunlar üzerinde inşa edilmiş veya imal edilmiş veya bunlarla ilgili gerçek veya bireysel haklar edinebilir, kiralayabilir, edinilmiş veya kiralanmış mülkleri, gayri maddi hakları işletebilir, kiralayabilir ve satabilir, ticari işletme rehni de dahil olmak üzere her türlü gerçek veya bireysel garantiyi alabilir, başkalarının mülkleri, gayri maddi hakları, her türlü malvarlığı değeri üzerinde rehin ve diğer çeşitli sınırlı mülkiyet haklarını lehine kurabilir ve bunları Şirket'in hak ve alacaklarını teminat altına almak için devredebilir veya serbest bırakabilir, taşınır, taşınmazlara ve gayri maddi varlıklara/haklara ilişkin
her türlü hakkı kullanabilir, bunlar üzerindeki her türlü hakkı iktisap edebilir veya devredebilir, teşviklerden yararlanabilir, yatırım teşvik belgelerini alabilir, her türlü yatırım yapabilir, yurtiçi ve yurtdışı fuar ve sergilere katılabilir, artırma, eksiltme ve ihalelere katılabilir, teklif ve proje hazırlayabilir, kendi nam ve hesabına ihaleleri başkasına devredebilir, her türlü standardizasyon, teknolojik ve rasyonalizasyon tedbirlerinden yararlanabilir ve bu konuda faaliyet gösteren gerçek kişiler, kamu hukuki ve özel hukuk tüzel kişileri ile iş birliği yapabilir, iş ortaklıkları organizasyonları kurabilir, proje, teknik hesaplar, pazarlama, fizibilite etütleri, danışma etüt ve araştırma, kontrollük ve meslek araştırma, mühendislik ve
mimarlık hizmetlerini yapabilir, yaptırabilir, sonuçlarından ilgili şirketlere bedelsiz veya bir bedel karşılığı bilgi verebilir, tanıtım ve halkla ilişkiler kampanyaları yapabilir, Türk Standartları Enstitüsünden konusu ile ilgili mamuller, mallar için TSE markası kullanma hakkını alabilir, satabilir, kendine tescil ettirebilir.
- Şirket mallarını (maddi veya gayri maddi), tesis ve araçlarını sigorta ettirebilir.
- Şirketin amaçlarını gerçekleştirmesini kolaylaştırmak için her türlü tasarrufta ve faaliyette bulunabilir, teşviklerden faydalanabilir.
- Şirket, amacına aykırı olmayacak şekilde belirlenen ilkeler doğrultusunda sosyal amaçlı kurulmuş vakıf, dernek, üniversite ve benzeri kuruluşlara bağış ve yardımda bulunabilir.
- Şirket konusuna giren islerde internet son kullanıcısı da dahil olmak üzere kurumsal ve bireysel müşterilere fatura kesebilir.
- Şirket, yurt içi ve yurt dışındaki ihalelere kendi basına veya üçüncü şahıslarla ortaklık kurarak katılabilir, arttırma ve eksiltmelere girebilir, pey sürebilir, teminat akçesi yatırabilir, taahhütlerde bulunabilir, ihalenin kendi üstünde kalması halinde sözleşme yapabilir.
- Şirket konusu ile ilgili yetkili mercilerden izin almak kaydı ile yurt içinde yurt dışında Serbest bölgelerde” ticari ve sınai faaliyetlerde bulunabilir.
- Yurt içinden veya yurt dışından patent, lisans, imtiyaz, ticari marka, teknik yardım, know how, kullanım hakları, bilgisayar yazılımları ve diğer fikri ve sınai mülkiyet haklarını iktisap edebilir, bunları kiralayabilir, devir ve temlik edebilir.
- Faaliyet konusu ile ilgili olarak yerli veya yabancı gerçek ve/veya tüzel kişiler ile sözleşme imzalayabilir, bu gerçek veya tüzel kişiler ile süreli ve/veya süresiz is birliği yapabilir veya kendi basına ortak yatırımlar gerçekleştirebilir.
- İştigal konularını uygun göreceği her türlü şirketi yönetim kararıyla kurabilir, kendi kurduğu şirketlere ayni veya nakdi sermaye koyabilir, sermayesine katıldığı şirketlerin sermaye arttırımına/azaltımına katılabilir veya sermaye arttırımı ve hisse devir alınması yöntemlerinden biri yoluyla bir şirkete ortak olabilir, şirket birleşmesi ve devralması yoluyla şirketleri ortak edebilir, şirkete ortak olabilir veya ortak olduğu veya iştirak ettiği şirketlerdeki hisselerini satabilir, ortak olduğu iştirak ettiği şirketlerin hisseleri üzerinde her türlü hukuki tasarrufta bulunabilir, her türlü ayni hakkı tesis edebilir veya ortak olduğu veya iştirak ettiği şirketlerde ortaklıktan çıkabilir. Herhangi bir ölçekte ticaret yatırım ve girişim ilişkisine herhangi bir oranda ve ölçekte ortaklık kurabilir, katılmak veya bağımsız şekilde hareket etmek sureti ile girebilir.
- Yurtiçi ve yurtdışında (ithalat veya ihracat yapmak) ticaret faaliyetlerine iştirak edebilir.
- Yurt içinde ve yurt dışında mevcut başka gerçek ve tüzel kişilikler ile ortaklık kurabileceği gibi mevcut şirketlere ortak sıfatı ile katılabilir, birleşebilir, gerekli gördüğü hallerde bu ortaklıklardan ayrılabilir, bunları fesih ve tasfiye edebilir.
- Yurt içinde ve dışında temsilcilik, acentelik, şube verebilir, mümessillik, acentelik, distribütörlük kabul edebilir, hizmet acentelik, komisyonculuk sözleşmeleri ile şirketin amacına ulaşması için gereken diğer hukuki ilişkiler kurabilir.
- Şirket, Şirket Sözleşmesinin diğer hükümleri saklı kalmak şartıyla, işbu esas sözleşmede yer alan söz konusu faaliyetlerini tek başına ve/veya ulusal ve/veya yabancı gerçek ve tüzel kişiler aracılığıyla gerçekleştirebilir. Şirket;
bu amaçla gerekli görmesi halinde, ülke içinde ve/veya dışında ve kısmen ve/veya tamamen olağan ortaklıklar, ticari şirketler veya diğer çeşitli tüzel kişilikler kurabilir, girişimci sermaye şirketleri kurabilir, kurulu şirketlere iştirak edebilir, iştiraklerini satabilir. Aynı amaçlarla kurulmuş ve faaliyetlerini yürütmek amacı ile kurulmuş olan adi ortaklıkları veya diğer muhtelif tüzel kişileri iktisap edebilir, hisselerini kısmen veya tamamen devralabilir, Şirket'in satın alma amacı ile devredebilir,
bunların hisselerini başka şirketlere devredebilir. Gerekli olması halinde izin almak kaydıyla ticari bankalar, ödeme şirketleri veya elektronik para kuruluşları, özel finans kurumları, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, yatırım kuruluşları, finansal kiralama, tüketici kredisi ve faktöring şirketleri, kripto varlık hizmet sağlayıcılar, saklama şirketleri, finansal teknolojiler geliştiren şirketler ve benzer aynı amaçla kurulmuş olan ve diğer ortaklıkları kısmen veya tamamen satın alabilir, iştirak olarak edinebilir, iştirak ettiği hisseleri satabilir, hisselerini kısmen veya tamamen devredebilir, başkaca şirketlerin aktif veya pasif malvarlığını, gayri maddi haklarını ve her türlü malvarlığı değerini iktisap edebilir.
- Şirket, hizmetlerinin tanıtılması ile ilgili olarak her türlü tanıtım ve halkla ilişkiler faaliyetlerini yürütebilir ya da aynı konuda üçüncü kişilere yetki verebilir.
- Mevzuat çerçevesinde basın, televizyon ve diğer yollardan yararlanılarak şirketin faaliyetlerini tanıtıcı ilan ve reklamlar verebilir, pazarlama yapabilir, sponsor olabilir, her türlü fuar, sergi ve panayırlara iştirak edebilir.
- Teknik eğitimler için çalışanlarını yurt dışına gönderebilir ve aynı konu için yurtdışından yabancı eğitmenler davet edebilir. Faaliyet konularında uzman olan yerli ve yabancı kişileri istihdam edebilir, iş sözleşmeleri akdedebilir, yabancı çalışanları için çalışma izni başvurularında bulunabilir
- Yukarıdaki konulardan başka Şirket için faydalı ve lüzumlu görülebilecek diğer isler, Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat dairesinde ve gerekmesi halinde gerekli tüm izinleri alınması veya mevzuata göre gerekmesi halinde işbu Esas Sözleşme değiştirilmek kaydıyla yapılabilir.

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
DIOU TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ
İPTAL