RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Meslek Grubunda İSTANBUL / ŞİŞLİ Bölgesinde Diğer lokanta ve restoranların (içkili ve içkisiz) faaliyetleri (garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil, imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) konularında hizmet vermektedir. Firma İş Konusu: 1? Her türlü gıda, yiyecek ve içecek maddelerinin üretimini, toptan ve perakende alımı, satımı, dagıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak 2? Yurt içinde ve yurt dısında her türlü restoran, cafe, büfe, fast food, içkili ve içkisiz lokanta, kafeterya, bar, pastane isletmelerini isletmek. 3? Her türlü tabldot ve yemek üretimi ve satısını yapmak, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dagıtımını yapmak, yaptırmak, gerçek ve tüzel isletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonlarını yapmak. Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. 4? Insanların beslenmesinde önemli bir etkinligi olan ve gıdasektörüne konu teskil eden her nevi sıcak, soguk, dondurulmus, kurutulmus ve konsantresi yapılmıs besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satıs.