EKER SÜT ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ODUNLUK MAH.ERDOĞANBİN YÜCEL CAD.NO:13/A PK:16110 NİLÜFER - NİLÜFER / BURSA / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 31.08.2023 00:46:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : EKER SÜT ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
  • Firma Türü : ANONİM ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 9 Şubat 1977 Çarşamba
  • Sermaye : 40500000,00 TL
  • Vergi Dairesi : BURSA - ERTUĞRULGAZİ VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 3270038507
  • Ticaret Odası : BURSA TİCARET VE SANAYİ ODASI
  • Sicil Numarası : 18464
  • NACE Kodu : 105199
  • Faaliyet Alanları : Mandıracılık (Et, Süt, Yoğurt ve Mamulleri İmal ve Satıcılığı)
  • Mersis No : 0327003850717441
  • E-Tebligat Adresi : 25999-27629-41692

Kabul Edilen Ödeme Yöntemleri

Eker Süt Ürünleri 43 yıldır 100'ü aşan ürün çeşidiyle müşterilerinin damak zevkine hitap ediyor.

ÜRÜN AİLESİ
KEFİR, AYRAN, YOĞURT, KAŞAR, PEYNİR, KAYMAK, TEREYAĞI, SÜTLÜ TATLI, KRAL ŞAKİR, PROBİYOTİK AİLESİ

KALİTE ANLAYIŞI
Kalite kavramının bilincinde olmak başarımız için kaçınılmaz bir şarttır. Bu nedenle Eker Süt Ürünleri A.Ş olarak kalite çalışmalarına büyük önem vermekteyiz. Tüm Ürünlerimiz için Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca onaylanan Gıda sicil ve Üretim sertifikalarına sahibiz.

Ayrıca Eker Süt Ürünleri Kalite Yönetim Sistemi TS EN ISO 9001:2008 belgesine, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi TS EN ISO 22000 belgesine ve Helal Gıda Uygunluk belgesine sahiptir.

KALİTE POLİTİKAMIZ
Tüketici Memnuniyeti

Tüketicilerin sürekli olarak tercih ettiği, alırken ve tüketirken güven duyduğu, standart ve hijyenik koşullarda ürün geliştirmek ve üretmek.

Müşteri Memnuniyeti
Müşterilerimize ve bayilerimize sunulan hizmet kalitesinin arttırmak ve zamanında servis sunmak. Müşteri taleplerini en üst düzeyde karşılamak için teknolojik ve sanayi alanındaki gelişmeleri takip etmek. Bu gelişmeleri firmamız bünyesinde uygulamaya yönelik “SÜREKLİ İYİLEŞTİRME’’ çalışmalarını yapmak ve desteklemek.

Çalışanlarımızın Memnuniyeti
Tüm çalışanlarımızın karşılıklı etkileşim ve eğitimlerle toplam kaliteyi bir yaşam felsefesi olarak benimsenmesini sağlamak ve bunun sonucunda yaşam standardımızı yükseltmek. Personelimizin EKER ’li olmaktan gurur ve mutluluk duymasını sağlamak.

Tedarikçilerimizin Memnuniyeti
Mal ve hizmet sunan üretici ve tedarikçilerimizin, EKER ’in “SÜREKLİ İYİLEŞTİRME” politika ve hedefleri doğrultusunda kendilerini geliştirmelerini ve toplam kalite bilincini benimsemelerini sağlamak.

Ortakların Memnuniyeti
Kalite Politikalarımızla şirketin verimliliğini artırarak, karlılığı devamlı yükselen ve yatırımlarını öz kaynaklarıyla finanse eden bir firma olmak.

GIDA GÜVENLİĞİ POLİTİKAMIZ
Tanımlanmış ve ölçülebilir kalite kriterlerine uygun, Fiziksel, kimyasal veya mikrobiyolojik açıdan herhangi bir bulaşma olmamış, İnsan sağlığını tehlikeye sokmayacak ürünlerin üretilmesini ve müşteriye sunulmasını sağlamaktır.

Tarihçe
Türkiye'nin en sevilen lezzet markalarından biri olan Eker Süt Ürünleri'nin yolculuğu 1977 yılında Altan Eker'in Bursa'daki otomotiv firmalarına, ayran tedarik etme girişimiyle başladı. Daha sonra 1981'de "Eker Çiftliğinde" inşa edilen yüksek kapasiteye sahip ve dönemin yeni teknolojileriyle donatılmış fabrikasında üretime geçildi. 1983 yılında açılan İzmir Bölge Müdürlüğü ise ulusal bir marka olma yolunda atılan kritik bir adım oldu. 1987'de kurulan İstanbul Bölge Müdürlüğü ile rekabetin daha yoğun olduğu bu coğrafyada Eker varlık göstermeye başladı. 1996 yılında Altan Eker'in ani vefatının ardından, çocukları Ahmet Eker ve Nevra Eker ikinci kuşak olarak Eker'in yönetimine geçti. 1997 yılında ilk litrelik aile boyu yayık ayranı perakende satışa sunarak, en iddialı ürünü ayran kategorisinde güçlü bir adım atan Eker, yine 1997 yılında Ankara'da, sonraki yıllarda ise Eskişehir, Adana, Antalya ve Gebze'de Bölge Müdürlüklerini kurarak dağıtım alanını genişletmeye başladı.

2000'li yıllara vizyonunu ve büyüme hedeflerini netleştirerek başlayan Eker, 2006 yılında, Fransız Andros firmasıyla ortaklık kurdu. Bu ortaklıkla üretim kapasitesini ve ürün zenginliğini artıran, sektörde fark yaratan bir hamle gerçekleştirmiş oldu. Andros'la iş birliğinden alınan know-how ile 2007'de Türkiye'de ilk defa supangle, sütlaç, kazandibi, keşkül gibi geleneksel sütlü tatlıları bir süt fabrikasında üreterek yeni bir pazar yaratmayı başardı.

Eker, 35. yılını kutladığı 2012 yılında yeni fabrikasına taşındı. Mustafakemalpaşa'da 105 dönüm üzerindeki 23,000m² kapalı alanda, dünya standartlarındaki yeni üretim tesisinde Eker'in günlük süt işleme kapasitesi 600 tona çıktı. Yeni fabrikaya taşındıktan tam 5 sene sonra, planlanmış olan fabrikanın büyüme ve kapasite artış etabı da 2017'de tamamlandı. 2018'de, Eker'in yıllık süt işleme kapasitesi ise 250.000 ton oldu. Türkiye'nin süt endüstrisinde en gelişmiş teknolojiye sahip olan fabrikasında 120 dönümlük arazi içinde, 39 bin metrekare kapalı alanda üretim yapan Eker, aynı zamanda geniş bir dağıtım ağı ile üretimdeki gücünü desteklemektedir. 2019'da Türkiye çapında 35 dağıtım merkezine ulaşan Eker'in bünyesinde toplam 1.600 personel çalışmaktadır.

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
EKER SÜT ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İPTAL