ELİT PLUS ULAŞIM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ŞERİFALİ MAH. KUTUP SOK. NO:7 İÇ KAPI NO:1 ÜMRANİYE - ÜMRANİYE / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 14.07.2025 04:53:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : ELİT PLUS ULAŞIM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
  • Firma Türü : PAY SAHİBİ SAYISI BİRDEN FAZLA ANONİM ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 12 Haziran 2025 Perşembe
  • Sermaye : 2.000.000,00 TL
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - SARIGAZİ VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 3321545531
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 1085857
  • Oda Sicil Numarası : 1586855
  • NACE Kodu : 493104
  • Mersis No : 0332154553100001
  • E-Tebligat Adresi : 25848-76686-44512
  • İşletme Adresi : ŞERİFALİ MAH. KUTUP SOK. NO:7 İÇ KAPI NO:1 ÜMRANİYE PK: 34775 İSTANBUL TÜRKİYE
  • Posta Kodu : 34775
  • İlçe /İl : ÜMRANİYE / İSTANBUL
  • Ülke : TÜRKİYE
ŞEHİRİÇİ YOLCU TAŞIMACILIĞI Meslek grubunda, ÜMRANİYE / İSTANBUL Bölgesinde Halk otobüsü/otobüs ile yapılan şehir içi ve banliyö yolcu taşımacılığı konularında hizmet vermektedir.

FİRMANIN İŞ KONUSU
ULAŞIM

1. Özel halk otobüsleri ile toplu ulaşım ve taşımacılık yapmak.
2. 0tobüs, minibüs, taksi ve buna benzer her türlü kara taşıtı işletmek ve işlettirmek.
3. Toplu taşıma ile ilgili her türlü planlamayı ve ulaşım planlarını yapmak veya yaptırmak.
4. Toplu taşımacılık hizmetinin gerektirdiği peron alanı, garaj, otopark, tamirhane, araç bakım istasyonu, çay ocağı, büfe, araç yıkama istasyonu ve benzeri her türlü tesisi kurmak, işletmek, işlettirmek, gerekirse bakım onarımını yapmak veya yaptırmak.
5. Toplu taşımada kaliteyi arttırmak adına personel alımı yapmak, bilinçli, tecrübeli personel yetiştirmek, eğitmek, bu konu ile ilgili eğitim tesisi kurmak, işletmek veya işlettirmek, yetişkin şoför personelini Kamu kurum ve kuruluşlarından gerekli izinleri almak kaydı ile şirket ortaklarına veya hizmet verdiği işletmelerde görevlendirilerek şoför personel hizmeti vermek.
6. Toplu taşımacılık ile ilgili olarak teknolojik yenilikleri takip etmek, elektronik ücret toplama sistemleri kurmak, mevcut sistemlerden hizmet alımını sağlamak, otomasyon, yazılım ve donanım faaliyetlerinde bulunmak. Gerekirse kart, bilet, jeton vs. yapmak yaptırmak.
7. Gerek kendi mülkiyetinde gerek ortaklarının mülkiyetindeki ve gerekse üçüncü şahıslara ait her türlü kara taşıtının bakım ve onarımlarını yaptırmak amacı ile tesislere sahip olmak, sahip olduğu tesisleri işletmek ve işlettirmek.
8. Gerek toplu taşımacılıkla ilgili gerekse kendi ortakları, personeli, müdürleri ve idari amirlerinin kullanmaları için her türlü araç alımı-satımı, ithalatını, ihracatını ve bayiliğini yapmak.

OTOMOTİV

1. Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek.
2. Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak.
3. Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, treyler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, greyder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak.
4. Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların alım satım, ithalat ve ihracatını yapmak.
5. Yurt içinde ve yurt dışında kurulu bulunan kara, hava ve deniz vasıtalarına ait iç ve dış lastik fabrikalarının bayilik, mümessilliklerini almak ve servislerini açmak, işletmek.
6. Her türlü nakil vasıtasına ait yedek parçanın alım satımı, ithalatı, ihracatı ve imalatını yapmak.
7. Otomotiv sektörü ile ilgili her türlü mekanik, elektrikli, elektronik motor ve bütünleyici aksamını ve diğer tüm işlevli aksesuarlarını her türlü yedek parçalarını imal etmek, ettirmek, almak, satmak, ihracatını ve ithalatını yapmak.
8. Her türlü oto yedek parçalarının yurt dışındaki ve yurt içindeki imalatçı firmaları ile anlaşmalar yaparak, bu firmaların mümessillik, distribütörlük ve acenteliklerini yapmak.
9. Her türlü nakil vasıtanın tamir, bakım, boya ve servis hizmetlerini vermek, bu işler ile ilgili her türlü malzeme, yedek parça ve hizmeti almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak.
10. Motorlu ve motorsuz elektrikli, elektronik her çeşit kara vasıtaları olan otomobil, kamyon, kamyonet, otobüs, minibüs ve benzeri araçların her türlü tamir bakımını, yedek parça, modernizasyonu, rutin teknik kontrollerini yapmak. Bu işlerle ilgili her türlü servis ağları kurmak, işletmek.
11. Otomotiv sanayi ile ilgili yıkama yağlama servisi kurmak, işletmek, kullanılacak malzemelerin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak.

PETROL ÜRÜNLERİ

1. Ham petrol, süper benzin, gaz, motorin, fueloil likit, petrolden yapılan ürünler, asfalt, zift ve katkı maddeleri ticaretini yapmak, yükleme, boşaltma, depolama, dağıtım ve dolum tesislerini kurmak.
2. Akaryakıt istasyonları kurmak.
3. Petrol kimya sanayii ürünleri ve bunların mamul boya profilleri ile ilgili faaliyetlerde bulunmak.
4. Petrol açma, çıkarma ve nakletme petrol hazırlama ve benzeri faaliyetlerde kullanılan araç, gereç ve yedek parçalarının ticaretini yapmak.
5. Petrol ve petrol ürünleri ile ilgili benzin istasyonları kurmak, kurdurmak, alım satımını yapmak.
6. Kara, deniz ve havayolu ile yurt içi ve yurt dışı kimyasal madde, petrol taşımacılığı yapmak.
7. Petrol ve petrol ürünlerinin tüm çeşitlerinin yurt içi ve yurt dışı nakliyelerini yapmak, filolar kurmak, kiralamak ve kiraya vermek.
8. Sıvılaştırılmış petrol gazi (LPG), oksijen gazı, eton, argon, helyum ve diğer asal gazların depolanması, muhafazası, dolum tesislerinin kurulması.
9. LPG satış istasyonları açmak. Servis hizmetlerinde bulunmak. Benzin ile çalışan araçların LPG'ye dönüşümünü yapmak, bunun için kullanılacak malzemenin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak.
10. Elektrik şarj istasyonları açmak, işletmek. Servis hizmetlerinde bulunmak.

TURİZM

1. 1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak, yerli ve yabancı turistleri konaklatmak, tur düzenlemek.
2. Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, kara yoluyla yolcu taşımacılığı, tur ve rehberlik hizmetleri, ulaşım, konaklama ve konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri yapabilir, kara, deniz ve hava ulaştırma araçları biletlerini rezervasyonunu yapabilir, satın alabilir ve satabilir.
3. Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşa edebilir veya satın alabilir, satabilir, işletebilir.
4. Yerli ve yabancı yatların her türlü ihtiyaçlarını karşılamak, bu ihtiyaçları diğer işletmelerle bağlantı kurarak karşılanmasını sağlamak.
5. Ticari amaçlı her türlü motorlu ve motorsuz araç kiralama (Rent a car) hizmetleri verebilir.
6. Yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetlerinin verilmesinde gerekli olan kara taşımacılığı ve transfer işlemlerini yapmak veya yaptırmak.
7. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak.
8. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla
bilet satış yerleri açmak.
9. Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak.

İNŞAAT

1. Her türlü inşaat taahhüt işleri;
konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.
2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.
3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek.
4. Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek.
5. 9.Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak.
6. Amaç ve konusuna giren faaliyetleri serbest bölgelerde icra edebilir. Serbest bölgede işyeri depolar ve tesisler kurabilir, şubeler açabilir, serbest bölgeler mevzuatının ön gördüğü her türlü işlem ve faaliyetlerde bulunabilir.
7. Amaç ve konusu ile ilgili yeni kurulmuş ve kurulacak olan şirketlere ortak olmak, işbirliği yapmak, yatırımlar yapmak, ruhsat, imtiyaz, ihtira beratı ve patent gibi gayri maddi haklar almak ve kullanmak.
8. Şirket konusu ile ilgili olarak kurulacak şirketlerin ve mevcut şirketlere katılmak, sermaye artırımına iştirak etmek ve diğer şirket ve şahıslarla ticari ilişkiler kurmak.
9. Borçları karşılığında, kendi mameleki üzerinde, başkaları lehine teminat olmak üzere, ipotek tesis edeceği gibi alacakları karşılığında başkalarının malları üzerinde kendi lehine ipotek vaz edebilir. Bunların fekkini isteyebilir. Başkalarının mallarını rehin ve teminat olarak alabilir. Konusu ile ilgili her türlü taahhüt ve ihale işlerine girer.
10. Konusu ile ilgili tüm mevzuda ithalat, ihracat ve transit ticaret, Rexport know-how anlaşmaları yapabilir serbest bölgelerde şube ve temsilcilikler açabilir.
11. Konusu ile ilgili olarak yurt içinden, yurt dışından proje karşılığı kredi almak, leasıng’le konusu ile ilgili her türlü edinimde bulunmak ve Devletin sunmuş olduğu tüm teşvik olanaklarından yararlanmak.
12. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirmek

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
ELİT PLUS ULAŞIM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İPTAL