ESTA GERİ DÖNÜŞÜM ANONİM ŞİRKETİ

15 TEMMUZ MAH. 1434. SOK. PLAZA NO:27 BAĞCILAR - BAĞCILAR / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 5.04.2025 00:43:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : ESTA GERİ DÖNÜŞÜM ANONİM ŞİRKETİ
  • Firma Türü : PAY SAHİBİ SAYISI BİRDEN FAZLA ANONİM ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 3 Nisan 2025 Perşembe
  • Sermaye : 250000,0 TL
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - GÜNEŞLİ VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 3801356052
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 1076451
  • Oda Sicil Numarası : 1577367
  • NACE Kodu : 383202
  • Mersis No : 0380135605200001
  • İşletme Adresi : 15 TEMMUZ MAH. 1434. SOK. PLAZA NO:27 BAĞCILAR PK: 34212 İSTANBUL TÜRKİYE
  • Posta Kodu : 34212
  • İlçe /İl : BAĞCILAR / İSTANBUL
  • Ülke : TÜRKİYE
MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK Meslek grubunda, BAĞCILAR / İSTANBUL Bölgesinde Tasnif edilmiş metal dışı atıklar, hurdalar ve diğer parçaların genellikle mekanik veya kimyasal değişim işlemleri ile geri kazanılması (plastik atıkların kimyasal işlemlerle geri kazanılması hariç) konularında hizmet vermektedir.

FİRMANIN İŞ KONUSU
GERİ DÖNÜŞÜM
-Her türlü atık ve hurda malzemelerin (tekstil, plastik, kağıt, metal, cam, organik atıklar vb.) toplanması, taşınması, ayrıştırılması, geri kazanılması ve yeniden değerlendirilmesi.
-Geri dönüşüm tesisleri kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve bu tesislerin bakım ve onarımını yapmak.
-Geri dönüştürülmüş ürünlerin imalatı, alım satımı, ithalatı ve ihracatı.
-Geri dönüşüm teknolojileri ve ekipmanları geliştirmek, üretmek, satın almak, satmak, ithal ve ihraç etmek.
-Geri dönüşüm konusunda danışmanlık, eğitim ve proje yönetimi hizmetleri vermek.
-Atık yönetimi ve çevre koruma konularında faaliyet göstermek.
-Geri dönüşüm ve atık yönetimi ile ilgili her türlü araştırma ve geliştirme faaliyetlerinde bulunmak.
-Geri dönüşüm sektöründe faaliyet gösteren diğer şirketlerle işbirliği yapmak, ortaklıklar kurmak veya bu şirketleri satın almak.
-Geri dönüşüm ile ilgili her türlü finansal hizmetler sunmak (kredi, proje finansmanı, leasing vb.).
-Geri dönüşüm ile ilgili her türlü sigorta işlemlerini yapmak veya yaptırm
TEKSTİL
-Her türlü dokuma mamullerinin, ham bez kumaş trikotaj ve sanayiinde faaliyetlerde bulunmak, ipek, orlon, pamuk, triko, hazır giyim eşyaları ile çorap ve çamaşır, bay bayan ve çocuk giyim eşyaları, kot takımlar, kot pantolonlar, kot gömlekleri, kot montlar, her türlü diğer hazır giyim eşyaları, her türlü iç ve dış giyim ürünlerinin yurt içinde ve yurt dışında üretilmesi ithalatı ve ihracatı ile pazarlamasını yapmak.
-Tekstil sanayiine ait her türlü hammadde yarı mamul ve mamul maddelerin, giyim sanayi ürünleri her nevi yünlü, pamuklu, ipekli, suni sentetik plastik maddeler iplik ham bez ve kumaşların yurt içinde ve yurt dışında üretilmesi alım ve satımı ithalat ve ihracatı, yurt içinde ve yurt dışında pazarlaması.
-Her türlü mefruşat, çeyiz, havlu, bornoz alımı satımı, imalatını, ithalat ve ihracatını yapmak.
-Her türlü hastanede kullanılan önlük, tulum, çarşaf, yastık gibi ürünlerin imalatı, alımı satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.
E-TİCARET
-İnşaat malzemesi ve sıhhi teçhizatlar, Ayakkabı ve deri eşyalar, Bilgisayar, bilgisayar çevre birimleri ve yazılımları, Büro makine ve ekipmanları, Çiçek, bitki, tohum, gübre, ev hayvanları ve ev hayvanları yemleri, Ekmek, pastalar, unlu mamuller ve şekerli ürünleri, Elektrikli ev aletleri, Gazeteler, Kitaplar ve kırtasiye ürünleri, Gıda, içecek ve tütün ürünleri, Giyim eşyaları, Hırdavat, boya ve cam ve ürünleri, Kahve, çay, kakao ve baharat, Kozmetik ve kişisel bakım malzemeleri, Parfüm ve kozmetik ürünleri, Mobilya, aydınlatma teçhizatı ve ev eşyaları, Motorlu kara taşıtlarının parça ve aksesuarları, Müzik ve video kayıtları, Optik ürünler (gözlükler, gözlük camları, dürbün, vb.), Oyunlar ve oyuncakları, Saat ve mücevher, Ses ve görüntü cihazları, Sıhhi tesisat ve ısıtma tesisatı malzemeleri, Spor malzemeleri, Süt ürünleri, yumurta ve yenilebilir sıvı ve katı yağlar, Şeker, çikolata ve şekerleme, Tahıl, işlenmemiş tütün, tohum ve hayvan yemi, Telekomünikasyon teçhizatı (telefon, cep telefonu, faks vb.) Elektronik ve telekomünikasyon ekipmanları, Tıbbi ve ortopedik ürünleri ve Her türlü ticari malların Radyo, TV, posta yoluyla veya internet üzerinden toptan ve perakende ticareti ile ithalatını ve ihracatını yapmak.
İNŞAAT
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri;
konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.
b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.
c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye
çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi
taahhüt etmek.
d. Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek.
e. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek.
f. Her türlü havuz inşaatı ve arıtma işlemleri yapmak.
g. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak.
h. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak,
uygulamalarını yapmak.
i. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak.
j. Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve
elektrik tesisatı, çatı tadilat işleri yapmak. k. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik,
teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar,
danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. l. Durum (halihazır), kadastro, yeraltı maden ocakları, deniz dibi, Tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru hattı gibi şerit haritalarının yapımı.
Parselasyon planlarının yapımı. m. İslah-imar planlarının yapımı ve uygulama
işlemlerinin yapımı. n. Konusuyla ilgili her türlü dengeleme, hesaplama, yazım ve çizim işlerinin yapımı.

Şirket Ana Maksadını gerçekleştirmek için;


1)Konusu ile ilgili ithalat ihracat imalat mutemetlik mümessillik komisyonculuk taahhüt nakliyecilik ve benzeri faaliyetlerde bulunmak.
2)Konusu ile ilgili malları yurt içinde ve yurt dışında üretmek için fabrika kiralamak ve işletmek bu tür faaliyetlerde bulunan yan sanayii kuruluşlarına ve yan hizmetler veren kuruluşlara iştirak etmek.
3)Konusu ile ilgili üretim ve pazarlamanın gerektirdiği her türlü hammadde yardımcı madde işletme malzemesi makina ve ekipmanın ithalinde bulunmak bu amaçla yurt içinde ve yurt dışında şube, depo, mağaza gibi işyerleri açmak sergi ve fuarlara katılmak tanıtıcı faaliyetlerde bulunmak.
4)Konusu ile ilgili her türlü ticari sinai mali işlemleri yapmak bu işlemleri yurt içinde ve yurt dışında yapan diğer şirketlerin aracılık faaliyeti ve portföy işletmeciliği yapmamak koşulu ile hisse senetlerini satın almak ayni ve nakdi sermaye ile bu nevi şirketleri kurmak veya kurulmuş şirketlere iştirak etmek.
5)Şirket konusu ile ilgili veya bu faaliyetler için yararlı bulunan ihtira beratı lisans imtiyazlar alameti farika ve benzeri haklara sahip olmak devralmak kullanmak veya üçüncü şahıslara tamamen veya kısmen devretmek.
6)Şirket amaçlarını gerçekleştirmek için her türlü menkul ve gayrimenkul mallara ve haklara sahip olmak satın almak, satmak, kiraya vermek gerektiğinde bunları üçüncü şahıslara ipotek etmek rehin vermek şirket dışındaki şahıs ve kuruluşların borcu ve menfaati gereği üçüncü kişiler lehine ipotek tesis etmek başkalarına ait gayrımenkuller üzerinde şirket lehine ipotek tesis etmek rehin almak ve bunları
fekketmek çözmek ve bunlar üzerinde her türlü hakları iktisap etmek. Bu faaliyetlerin üçüncü kişiler lehine yapılması durumunda yatırımcıların aydınlatılmasını teminen özel haller kapsamında kurulca aranacak gerekli açıklamaların yapılması zorunludur.
“Şirket’in kendi adına ve 3.kişiler lehine garanti, kefalet, teminat vermesi veya ipotek dahil rehin hakkı tesis etmesi hususlarında sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde belirlenen esaslara uyulur.”
7)Şirket yukarıda açıklanan amaç ve faaliyet konuları ile ilişkili bilumum sözleşmeleri yapabilir kredi ilişkileri kurup istikraz yapabilir. Yasal şartlara uymak suretiyle tahvil ihraç edebilir Şirket yatırımcıların aydınlatılmasını teminen, özel haller kapsamında kurulca aranacak gerekli açıklamalar yapılarak
yönetim kurulu kararı ile üçüncü şahıslar lehine kefalet verebilir. Sonuçları itibariyle kefalete benzer ciro, aval vb. işlemleri yapabilir.
8)Aracılık faaliyeti ve portföy yöneticiliği niteliğinde olmamak kayıt ve şartı ile her türlü hisse, hisse senedi, tahvil, bono ve sair sermaye piyasası araçlarına Borsa İstanbul’ da veya Borsa İstanbul dışında resmi ve özel şirket ve kurumlardan almak veya satmak.
9)Elektrik piyasasına ilişkin ilgili mevzuata uygun olarak, esas itibariyle kendi elektrik ve ısı enerjisi ihtiyacını karşılamak üzere otoprodüktör lisansı çerçevesinde üretim tesisi kurmak, elektrik ve ısı enerjisi üretmek, üretim fazlası olması halinde söz konusu mevzuat çerçevesinde, üretilen elektrik ve
ısı enerjisi ve/veya kapasiteyi lisans sahibi diğer tüzel kişilere ve serbest tüketicilere satmak ve ticari olmamak kaydıyla elektrik üretim tesisiyle ilgili tüm teçhizat ve yakıtın temin edilebilmesine ilişkin faaliyette bulunmak,
10)Şirket sosyal amaçlı kurulmuş olan vakıflara, derneklere, eğitim-öğretim kurumları ile kamu kurum ve kuruluşlarına Türk Ticaret Kanunu'nda belirlenen esaslar dahilinde yardım ve bağışta bulunabilir.
Yukarıda gösterilen muamelelerden başka ileride şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişilmek istendiği takdirde yönetim kurulunun teklifi üzerine keyfiyet genel kurulun tasvibine sunulacak ve bu yolda karar alındıktan sonra dilediği işleri yapabilecektir.

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
ESTA GERİ DÖNÜŞÜM ANONİM ŞİRKETİ
İPTAL