Ünvanı : ETÇİLER ET VE ET MAMÜLLERİ HAYVANCILIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ SAKARYA KAYNARCA ŞUBESİ
Firma Türü : MERKEZİ TÜRKİYE’ DE BULUNAN ŞUBE
Kuruluş Tarihi :
18 Mart 2021 Perşembe
Vergi Dairesi : SAKARYA - ALİ FUAT CEBESOY VERGİ DAİRESİ
Vergi Numarası :3810063463
Ticaret Odası :SAKARYA TİCARET VE SANAYİ ODASI
Sicil Numarası :34013
NACE Kodu :101101
Mersis No :0381006346300016
İşletme Adresi :
KAYACIK MAH. ÇOROĞLU SOK. MEZBAHA SİTESİ NO:22 İÇ KAPI NO:B1 KAYNARCA SAKARYA TÜRKİYE
İlçe /İl :KAYNARCA / SAKARYA
Ülke :TÜRKİYE
Yasal Uyarı / Bildiri!
Find® bir Türkiye Firma Rehberi / Türkiye İşletme Rehberi sitesidir.
Find®'de yayınlanan bilgiler Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanan kamuya açık işletme kuruluş ve faaliyet bilgileri, işletmenin kendi yayınladığı kamuya açık kurumsal internet sitesi, Ticaret Odası, Mesleki Odalar, Mesleki Birlikler, işletmenin kendisi tarafından sağlanan bilgilerden derlenerek oluşmaktadır.
Find® internet sitesi, sahibi veya yöneticilerinin; site içerisinde yayınlanan işletmeler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır.
Find® site üzerindeki bilgilere dayalı yapılan ticari anlaşmalarda taraflara kesinlikle bir garanti veya güvence vermemektedir.
Find® sitesi içerisinde yayınlanan işletmelerin iletişim ve genel bilgileri hiçbir şekilde herhangi (resmi veya gayri resmi) bir konuyla ilgili kullanılmak üzere resmi bir kuruluşun, işletmenin bağlı olduğu mesleki oda veya kurumun vereceği bilgi/belge yerine geçmez ve resmi hiçbir geçerliliği yoktur.
Find® yayınlan bilgilerin güncelliğini garanti etmez, doğruluk, tamlık ve kullanılırlığını değerlendirmek yalnızca kullanıcının sorumluluğundadır.
Find® üzerinden yayınlanan işletme ve ziyaretçi arasında herhangi bir ödeme/tahsilat/satış işlemi veya para transferi teknik olarak mümkün değildir.
Find®'de yayınlan işletmelerin ticari faaliyeti esnasında müşteri ilişkileri veya satış pazarlama usulleri/teknikleri Find'i hiç bir surette bağlamamakta/ilgilendirmemektedir.
ET VE ET ÜRÜNLERİ Meslek grubunda, KAYNARCA / SAKARYA Bölgesinde Sığır, koyun, keçi vb. hayvanların kesimi ve kesim sırasındaki etin işlenmesi (mezbahacılık) (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş olarak saklanması dahil) konularında hizmet vermektedir.