FINDICAK GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

FERHATPAŞA MAH. 17. SOK. NO:17A ATAŞEHİR - ATAŞEHİR / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 12.05.2025 13:57:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : FINDICAK GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
  • Firma Türü : TEK ORTAKLI LİMİTED ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 6 Mayıs 2025 Salı
  • Sermaye : 1.000.000,00 TL
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - KÜÇÜKYALI VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 3852119839
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 1080547
  • Oda Sicil Numarası : 1581518
  • NACE Kodu : 463806
  • Mersis No : 0385211983900001
  • E-Tebligat Adresi : 25787-41606-10869
  • İşletme Adresi : FERHATPAŞA MAH. 17. SOK. NO:17A ATAŞEHİR İSTANBUL TÜRKİYE
  • İlçe /İl : ATAŞEHİR / İSTANBUL
  • Ülke : TÜRKİYE
TOPTAN GIDA VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Meslek grubunda, ATAŞEHİR / İSTANBUL Bölgesinde Başka yerde sınıflandırılmamış diğer gıda ürünlerinin toptan ticareti konularında hizmet vermektedir.

FİRMANIN İŞ KONUSU
1 - Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek.
2 - İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek.
3 - Her türlü et ürünlerini (kavurma, sucuk, pastırma) her türlü kuru et ve bıldırcın eti vb. gibi almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını ve pazarlamasını yapmak.
4 - Her türlü et ürünleri ile ilgili ham madde, yarı mamul ve mamul maddelerini almak, ihracatını yapmak.
5- Her türlü pastane lokanta kafeterya işletmeciliği yapmak, kendi tesislerinde veya hizmet verdiği tesislerin yerlerinde yemek üretmek, işyerlerine tabldot usulü yemek servisi pazarlaması, her türlü gıda maddeleriyle ilgili tüm organizasyonları yaparak toplantı düğün vb merasimleri organize etmek bu organizelerle ilgili hizmetleri vermek, verdirmek
6-Şirket her çeşit yemek tesisleri yemek siteleri yemek fabrikaları aşevleri lokantalar gazinolar restoranlar kebap ve lahmacun fırınları büfeler ekmek fırınları çay bahçeleri ve kafeteryalar açarak işletmeciliğini yapabilir,
Bunla alakalı bayilikler alabilir, verebilir, şubeler açabilir, kiraya verebilir, kiralayabilir, isim hakkı alabilir franchise alabilir ve verebilir.
7- Bilumum gıda ile ilgili üretim tesislerini kurmak bu tesisler ile ilgili her türlü makine tesis cihaz ve alet ve edevatın üretim ve pazarlaması yapmak, Her türlü gıda ve temizlik maddelerini almak, satmak, gıda ve temizlik maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını ve marketlerini açmak ve işletmek. Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. Bebek mamaları ile ilgili ham, yarı mamul ve mamul maddelerini almak, ihracatını yapmak.
8- Şirket kamu ve özel sektörlerin toplu yemek ihalelerine katılmak yemek taahhütlerini yapmak açılacak olan kamu ve özel sektör yemek salonlarını işletmek her türlü fabrika okul hastane yemek ihalelerine katılmak, işletmek, okul fabrika özel sektör kamu işyerlerine tabldot yemekleri yapmak yaptırmak bu konuda yemek salonları aşevleri kiralamak işletmek gerektiğinde devralmak devir etmek,
9- Yemek fabrikaları, lokanta kafeterya fast food büfeleri turizm tesisleri kurmak işletmek yurt içinde ve yurtdışında işyerleri açarak işletmek satmak,
10- Bitkisel yağlar, zeytin yağları, ay çiçek yağı, susam yağı, soya yağı, hayvansal yağlar, canlı hayvan, canlı hayvan ürünleri, meyve, sebze, et, balık, peynir, deniz ürünleri ve gıda ihtiyaç maddelerinin alım satımını yapmak için yurtiçinde ve yurtdışında işyerleri açmak, işletmek,
11- Her türlü unlu ve unlu mamullerin alım satımı ithalatı ve ihracatını yapmak, tabi kaynaklardan elde edilen su soda maden suyu her nevi sıvı ve katı maddelerin alkolsüz içkiler gazlı ve gazsız meşrubatlar meyve özleri konsantre ve pulplerle bunların üretim ve tüketiminde kullanılan her çeşit kimyasal ürünlerin imali alım satımı ithalat ve ihracatını yapmak,
Her türlü kuruyemiş ürünlerinin toptan ve perakende alımı satımı, imalatı ile ithalat ve ihracatını yapmak.
12- Her türlü baharat ve aktariye ürünlerinin alım satımı, ihracat ve ithalatı ile pazarlamasını yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü şifalı bitkilerin alımı, satımı, pazarlaması ve dağıtımını yapmak. Her nevi çekirdek, çiğ kahvenin, granül kahvenin, kakao ve kahve kremalarının, her nevi çayın ithalat, ihracat ve ticaretini yapmak. Çekirdek kahvenin makinelerde kavrulma işlemlerinin yapılması, kavrulmuş kahvelerin değirmenlerde çekilmesi ve toz haline getirilmesi, ambalajlanması.
13-Şirket çalışma konularıyla alakalı Ar-Ge kurabilir ve bu konularda yurt içi ve yurt dışı resmi ve özel makamlara başvurabilir. Ar-Ge kapsamınca proje geliştirebilir.
14- Yukarıda gösterilenlerden faaliyetlerden başka şirket için yararlı ve gerekli görülecek işlere girişmek istenildiğinde ortaklar kurulunun kararı ile ana sözleşmede değişiklilik gerektirecek hususlar için izin alınacaktır.
a. Konusu ile ilgili olarak yerli ve yabancı olarak gerçek ve tüzel kişiler ile işbirliği yapmak, yeni şirketler kurmak, kurulmuş şirketlere iştirak etmek.
b. Şirket işletme konusuna dahil olan bütün mallar kendi adı ve ünvanı, markası, patenti ile başkalarına imal ettirilebilir pazarlamasını kendi yapabilir.
c. İşletme konusu ile ilgili bütün hususlara ve mallara muvakkat veya katı ithalat ve ihracat yapabilir.
d. Şirket amaç ve konusunu icap ettirdiğini işlerde her türlü iktisap hakkı, ruhsat, patent, ihtıra beratı, marka teknik yardım, lisans ve konw-how temsil komisyon işletme ve imalat anlaşmaları yapabilir.Bu tip hakları iktisap edebilir, başkalarına kiraya verebilir.
e) Şirketin amaç ve konusunu gerçekleştirdiği teknik mali ve ticari ve dış ticaretle ilgili tasarruf ve faaliyetlerde bulunabilir. Teknik ve idari personel yetiştirmek amacıyla yurt içinde ve yurt dışında her türlü eğitim çalışmaları yapabilir, yaptırabilir.
g. Şirket amaç ve konusunun tahakkuku zamanında yurt içinde ve dışında aracılık yapmamak koşulu ile orta ve kısa süreli istikrazlar akd edebilir. Bankalardan her türlü kredi alabilir karşılığında teminat verebilir mal varlığına dahil menkul ve gayrimenkuller üzerinde başkalarından kullandığı veya kullanıcağı doğmuş veya doğacak borçlarına karşılıklı her türlü nakit ve teminat mektubu kredilerine teminat teşkil etmek üzere bunlar lehine ticari işletme rehin tesis edebilir ve diğer şirketlerin kredilerine teminat teşkil etmek üzere bankalar nezdinde kefalet imzası tesis edebilir.
h. Konusu ile ilgili olarak her türlü mali ve teknik konularda danışmanlık ve mühendislik hizmetleri verebilir. İthalat ihracat yurt içi ve yurt dışı taahhüt işleri yapabilir. İhalelere iştirak edebilir.
ı) Şirket amaç ve konusunun gerektirdiği bütün menkul gayrimenkul mallar iktisap ve tasarruf edebilir. Bu malları tekrar satabilir. Başkalarını kiralayabilir başkalarından kirayla tutabilir. Gerektiğinde onarıp genişletebilir. Sahibi bulunduğu gayrimenkulleri ipotek edebilir, fekkedebilir. Üçüncü kişilerden ipotek alabilir, fekkedebilir bunları tamamen veya kısmen kiralayıp kiraya verebilir. Konusuna giren maddelerin depolanması, nakli ve dağıtımı için gerekli her türlü tesisat, teçhizat, vasıta, arazi ve bina satın alabilir, satabilir, kiraya verebilir ve kiralayabilir. Şirket işletme sermayesi ve kuracağı tesisler için iç ve dış kredileri dahili ve harici finansman kurumlarından veya şirket ortaklarından temin edebilir. Bunlar için her türlü tasarrufta bulunabilir.Hak ve alacaklarının temini için ayni ve nakdi teminat alabilir ve verebilir.Yukarıda belirtilen konularda başka ileride şirket için gerekli ve faydalı görülecek başka işlere girişilmek istendiğinde şirketin maksat ve konusu Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’ndan izin alınarak genişletilebilir. Konunun genişletilmesinde T.T.K’nun ilgili hükümleri uygulanır.

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
FINDICAK GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İPTAL