Restaurant, yiyecek içecek ve eğlence hizmetleri alanlarında RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ meslek grubunda KONYAALTI/ANTALYA Bölgesinde Börekçilerin faaliyetleri (imalatçıların faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) gibi konularda faaliyet göstermektedir.
İştigal Konusu:
Fırın işletmekHer türlü un ile undan mamul ekmek, tost ekmeği, hamburger ekmeği, sandviç, pasta ve pasta çeşitleri, galeta, simit, poğaça, börek, tatlı tuzlu ve tuzsuz unlu gıda maddeleri yufka, kadayıf, makarna, peksimet, francala yöresel ekmek çeşitleri ve benzeri un ve unlu mamullerin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatı, ambalajlanması, depolanması, pazarlamasını yapmakAna Sözleşmesinde Yazılı Konular