RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Meslek Grubunda İSTANBUL / ŞİŞLİ Bölgesinde Diğer lokanta ve restoranların (içkili ve içkisiz) faaliyetleri (garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil, imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) konularında hizmet vermektedir. Firma İş Konusu: 1-Her türlü restoran, kafe, lokanta, büfe, pastane gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 2-Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yemek üretim tesisleri kurmak, kuruluolanları devir almak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğerişler.