1-Her türlü un ile undan mamul; ekmek, tost ekmeği, hamburgerekmeği, sandvic, pasta ve pasta çeşitleri, galete, simit, poğaça, börek, tatlı tuzlu ve tuzsuz unlu gıda maddeleri, yufka, kadayıf, makarna, peksimet, francalı yöresel ekmek çeşitleri ve benzeri un ve unlu mamullerin üretimi, ambalajlanması, depolanması, pazarlanması, toptan ve perakende satışı ile ithalatını ve ihracatını yapmak. 2-Her türlü restoran, kafe, lokanta, pastahane gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve bu gibi yerleri rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak. 3- Her türlü gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli veya kokteyl toplantılarının organizasyonlarını yapmak,gıda üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir...ve anasözleşmesinde yazılı olan işler.