HAYVANSAL GIDA ÜRÜNLERİ Meslek grubunda, BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL Bölgesinde Süt ürünleri toptan ticareti (işlenmiş süt, süt tozu, yoğurt, peynir, kaymak, tereyağ vb.) konularında hizmet vermektedir. 1- Her türlü süt ve süt ürünlerinin, her türlü peynir, krema tereyağlarının, yoğurtların üretiminin yapılması, alım satımı, toptan ve perakende ticareti, ithali ve ihracatını yapmak. 2- Süt ve süt ürünlerinin, işleme tesisleri ve mandıraların süt ürünlerinin toptan veya perakende satış yerlerinin , süt depolama tesislerinin kurulması, işletilmesi, kiraya alınması , kiraya verilmesi , devir alınması, devir edilmesi, 3- Süt ürünlerinin paketlenmesi, şişelenmesi, paketleme ve şişeleme tesislerinin kurulması, bunların işletilmesi, kiraya alınması, kiraya verilmesi, devir alınması devir edilmesi, 4- Süt ve süt ürünleri sanayiinin gerektirdiği her türlü yatırım , tasarruf ve faaliyetlerde bulunulması, 5- Fırın işletmek. Her türlü un ile undan mamul ekmek, tost ekmeği, hamburger ekmeği, sandöviç, pasta ve pasta çeşitleri, galete, simit, poğaça, börek, tatlı tuzlu ve tuzsuz unlu gıda maddeleri yufka, kadayıf, makarna, peksimet, francalı yöresel ekmek çeşitleri ve benzeri un ve unlu mamullerin üretimi, ambalajlanması, depolanması, pazarlanması, toptan ve perakende satışı ile ithalatını ve ihracatını yapmak. 6- Un ve undan mamul gıda maddelerinin üretiminde kullanılacak her çeşit çörek otu, maya, susam, şeker, tuz yağ, razmol, ekmek-katkı maddesi, nişasta gıda boyaları ile bu ürünlerin toptan ve perakende alım satımını yapmak. 7- Her çeşit tahıl ürünlerinin ( Buğday, arpa, çavdar, mısır, kepek, vs.) toptan ve perakende alım satımını, ithalatını ve ihracatını yapmak. Un fabrikaları ve değirmenler kurmak. 8. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. 9. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek 10. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. 11. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 12. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 13. Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar.