Ekmek, un ve unlu mamuller alanlarında EKMEK, UN VE UNLU MAMÜLLER meslek grubunda ANTALYA Bölgesinde Tahılların öğütülmesi ve un imalatı (mısır unu, kepek, razmol dahil, pirinç unu hariç) gibi konularda faaliyet göstermektedir.
İştigal Konusu:
HER TÜRLÜ UN İLE UNDAN MAMUL EKMEK, EKMEK ÇEŞİTLERİ, PASTA VE ÇEŞİTLERİ, GALETA, SİMİT, POĞAÇA, BÖREK, TATLI, TUZLU UNLU GIDA MADDELERİ, YUFKA, KADAYIF, MAKARNA, PEKSİMET, FRANCALA YÖRESEL EKMEK ÇEŞİTLERİ VE BENZERİ UN VE UNLU MAMULLERİN ÜRETİMİ, PAKETLENMESİ, TOPTAN VE PERAKENDE SATIŞINI İTH-İHR YAPMAKAna Sözleşmesinde Yazılı Konular