Restaurant, yiyecek içecek ve eğlence hizmetleri alanlarında RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ meslek grubunda ANTALYA Bölgesinde Diğer lokanta ve restoranların (içkili ve içkisiz) faaliyetleri (garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil, imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) gibi konularda faaliyet göstermektedir.
İştigal Konusu:
HER TÜRLÜ MEZE, HAZIR YEMEK, SANDVİÇ, TOST HAMBURGER, ÇİZGURGER, İŞYERLERİ AÇMAK, VE İŞLETMEK, HER TÜRLÜ HAZIR VEYA HAZIR OLMAYAN, GIDA MADDELERİ ALMAK, SATMAK, İMAL ETMEK, FASON YAPTIRMAK, ALKOLLÜ ALKOLSÜZ İÇKİ SATIŞI YAPAN İŞ YERLERİ AÇMAK LOKANTA İŞLETMECİLİĞİ VE TİCARETİNİ YAPMAK ANA SÖZLEŞMEDEKİ DİĞER KONULAR