Hayvancılık ve hayvansal ürünler alanlarında ET VE ET ÜRÜNLERİ meslek grubunda ANTALYA Bölgesinde Et ve kümes hayvanları etlerinden üretilen sosis, salam, sucuk, pastırma, kavurma et, konserve et, salamura et, jambon vb. tuzlanmış, kurutulmuş veya tütsülenmiş ürünlerin imalatı (yemek olanlar hariç) gibi konularda faaliyet göstermektedir.
İştigal Konusu:
HER TÜRLÜ ET VE ET ÜRÜNLERİNİN TİCARETİNİ İTHALATINI İHRACATINI YAPMAK,KASAPLIK,CELEPLİK YAPMAK BÜYÜK BAŞ KÜÇÜK BAŞ, KANATLI HAYVANLAR VE SU ÜRÜNLERİNİN TİCARETİNİ YAPMAK BU HAYVANLARI OLDUĞU GİBİ YA DA İŞLEYEREK SATMAK ET ENTEGRE TESİSLERİ KURMAK İŞLETMEK Ana Sözleşmesinde Yazılı Konular