RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Meslek Grubunda İSTANBUL / SARIYER Bölgesinde Diğer lokanta ve restoranların (içkili ve içkisiz) faaliyetleri (garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil, imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) konularında hizmet vermektedir. Firma İş Konusu: a) Her türlü restaurant, kafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. b) Her türlü et ve et ürünlerinin, her türlü gıda maddelerinin üretimini, imalatını yapmak. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, üretmek, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, isletmek, kiralamak, kiraya vermek