MAYATOLİA HAYVANCILIK ÜRETİM ANONİM ŞİRKETİ

TEPEÖREN MAH. BALLICA YOLU CAD. NO:48/1 TUZLA - TUZLA / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 29.05.2025 01:12:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : MAYATOLİA HAYVANCILIK ÜRETİM ANONİM ŞİRKETİ
  • Firma Türü : PAY SAHİBİ SAYISI BİRDEN FAZLA ANONİM ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 27 Mayıs 2025 Salı
  • Sermaye : 300.000,00 TL
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - TUZLA VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 6132110517
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 1083689
  • Oda Sicil Numarası : 1584730
  • NACE Kodu : 478102
  • Mersis No : 0613211051700001
  • İşletme Adresi : TEPEÖREN MAH. BALLICA YOLU CAD. NO:48/1 TUZLA PK: 34959 İSTANBUL TÜRKİYE
  • Posta Kodu : 34959
  • İlçe /İl : TUZLA / İSTANBUL
  • Ülke : TÜRKİYE
MEYVE VE SEBZE Meslek grubunda, TUZLA / İSTANBUL Bölgesinde Tezgahlar ve pazar yerleri vasıtasıyla sebze ve meyve (taze veya işlenmiş) (zeytin dahil) perakende ticareti (seyyar satıcılar hariç) konularında hizmet vermektedir.

FİRMANIN İŞ KONUSU
3.1 Hayvancılık: Büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiriciliği ve ilgili ürünlerin üretimi. Her çeşit canlı hayvan alımı, satımı, pazarlamasını, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü eti yenebilir, canlı hayvanların usul ve esaslar dahilinde kesimi yapmak. Besicilik ve hayvan yetiştiriciliği yapmak. Her türlü besihane, kuluçhane, kesimhane, derihane, tabakhane, hayvani yağ eritme tesisi, buzhane ve soğukhava tesisleri, mezbaha, kiralayabilir ve işletebilir.
3.2. Hayvansal Gıda Üretimi (Et ve Süt Ürünleri)
Hayvansal Gıda Üretimi: Süt, peynir, yumurta, et ürünleri gibi hayvansal gıdaların üretimi ve pazarlanması. Hayvanlardan elde edilen et mamullerinin (Salam, sucuk, pastırma, sosis) üretimi, işlenmesi, alımı, satımı, ithali ve ihracatını yapar. Et ve et mamullerinin üretimi ile ilgili entegre tesisler kurar. Her türlü ham ve orijinal hayvan bağırsağı ve suni bağırsak ürünlerinin yurt içi ve yurt dışından alınması, satılması, pazarlama, paketleme, depolama, dağıtım, ithalat ve ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili bayilikler almak, vermek, şubeler açmak. Her türlü dana, sığır, koyun, kuzu, keçi eti alımı, satımı, ithali ve ihracı, toptan ve perakende satışını yapmak. Her türlü kümes hayvanları;
piliç, tavuk, ördek, kaz, bıldırcın, devekuşu eti alımı, satımı, ithali, ihracı.
3.3. Parfüm Üretimi
Parfüm Üretimi: Doğal ve yapay özlerden parfüm ve kozmetik ürünlerinin geliştirilmesi ve üretimi. Şirket kozmetik, güzellik müstahzaratı, vücut ve cilt bakım ürünleri, kolonya, parfüm, şampuan ve benzerlerinin ithalat, ihracat, alım satımı ve pazarlamasını yapmak.
3.4. Sera Üretimi: Sera tesislerinde sebze, meyve ve süs bitkilerinin yetiştirilmesi. Şirket başlıca bakliyat türü olan kırmızı ve yeşil mercimek, her türlü kuru fasulye, nohut ve nohuttan mamul leblebi, pirinç, buğdaydan mamul ince ve kalın bulgur üretmek, ürettiği bu mamullerin paket ve ambalajını yapmak, yurt içinde ve yurt dışında pazarlamak. Her türlü tohum geliştirme, üretme ve iyileştirme çalışmaları yapmak. Her türlü bakliyat, hububat ve her türlü tarım ürünlerinin üretimi, alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, pazarlaması ve dağıtımını yapmak. Kuru taneli gıda maddelerinin her nevi baklagillerin temini, toptan ve perakende satışını, ithalatını ve ihracatını yapar. Her nevi kuru ve yaş soğan, patates, sarımsak ürünlerinin üretimi, ithalatı ve ihracatı nı yapmak. Hayvansal yemlerin alımı, satımı, ihracatı ve ithalatı yapmak. Yem kırma tesislerinin kurulması, işletilmesi, hayvan yemlerinin alım, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Her türlü yaş sebze ve meyve alım satımı, pazarlaması, ithalat, ihracat yapmak. Bilumum yaş ve kuru sebzeler, meyveler ve narenciye ürünleri ekimi, dikimi, yetiştirilmesi, ambalajlanmasını yapmak. Her türlü yaş meyve ve sebzelerin işlenmesi, kurutulması, dondurulması ve konsantrasyonu suretiyle sınai ürün haline getirilmesi. Her türlü yaş meyve ve sebze komisyonculuğu yapar. Zeytin alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü zeytinyağı, ayçiçek, mısırözü, fındık ve balık yağlarının toptan ve perakende ticaretini yapmak.
3.5. Yiyecek Üretimi: Gıda işleme ve üretim faaliyetleri, özellikle katma değerli gıda ürünlerinin geliştirilmesi, üretimde kullanılan malzemeler, sağlık ve çevre standartlarına uygun olarak seçilecek ve ürünler, gıda güvenliği yönetim sistemlerine göre üretilmesi. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. Fırın işletmek. Her türlü un ile undan mamul ekmek, tost ekmeği, hamburger ekmeği, sandöviç, pasta ve pasta çeşitleri, galete, simit, poğaça, börek, tatlı tuzlu ve tuzsuz unlu gıda maddeleri yufka, kadayıf, makarna, peksimet, francalı yöresel ekmek çeşitleri ve benzeri un ve unlu mamullerin üretimi, ambalajlanması, depolanması, pazarlanması, toptan ve perakende satışı ile ithalatını ve ihracatını yapmak. Un ve undan mamul gıda maddelerinin üretiminde kullanılacak her çeşit çörek otu, maya, susam, şeker, tuz yağ, razmol, ekmek-katkı maddesi, nişasta gıda boyaları ilebu ürünlerin toptan ve perakende alım satımını yapmak. Her çeşit tahıl ürünlerinin ( Buğday, arpa, çavdar, mısır, kepek, vs.) toptan veperakende alım satımını, ithalatını ve ihracatını yapmak. Un fabrikaları ve değirmenlerkurmak. Her türlü süt ve süt ürünlerinin alımını, satımını, toptan ve perakende pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve imalatını yapmak ve yaptırmak. Her türlü nebati ve bitkisel yağların alımını, satımını, imalatını yapmak. Her çeşit peynir, yoğurt, kaymak imalatı.
3.6. Otel ve Restoran İşletmeciliği
Otel ve Restoran İşletmeciliği: Konaklama tesisleri ve yeme-içme işletmelerinin kurulması ve yönetilmesi. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar.
3.7.. Eğitim
Eğitim: Özellikle permakültür ve sürdürülebilir tarım konularında eğitim faaliyetleri düzenlenmesi. Eğitimde, yapay zeka destekli öğrenme sistemleri ve sanal gerçeklik (VR), artırılmış gerçeklik (AR) gibi yenilikçi teknolojiler kullanılacak, öğrenciler için kişiselleştirilmiş öğrenme deneyimleri sunulması Ayrıca, eğitim süreçlerinde sürekli iyileştirme ve akreditasyon süreçlerine uygunluk sağlanarak geliştirilmesi.
3.8. Permakültür
Permakültür: Sürdürülebilir tarım ve ekolojik yaşam alanları oluşturma, danışmanlık ve uygulama faaliyetleri. Permakültür tasarımında, doğayla uyumlu tarım teknikleri ve toprak verimliliği artırma yöntemleri uygulanacak, karbon ayak izini düşürmeye yönelik uygulamalar hayata geçirilmesi, Ayrıca, biyokömür kullanımı, entegre hayvancılık ve yenilenebilir enerji sistemleriyle permakültür alanında sürdürülebilir üretim sağlanması. Seralar kurmak bu seralarda çiçek soğanları, çiçekler ve her türlü süs bitkileri yetiştirmek. Fide, fidan, tohum, yem ve katkı maddelerinin üretimini yapmak. Toprak alım ve satımını yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında bahçe dizaynı ile ilgili olarak peyzaj çalışmaları yapmak, yaptırmak. Bu konuda kullanılan malzemelerin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak ve düzenleme kapsamı içinde proje hazırlamak, hazırlatmak, etüd yapmak, yaptırmak, danışmanlık hizmeti vermek.

Şirket yukarıda belirtilen faaliyetlerle ilgili her turlu emtianın ve bunların imali için gerekli her turlu makine, motor, cihaz araç ve gereç;
yedek parça ve aksamının ihracatını, ithalatını ve pazarlamasını yapabileceği gibi bu maksatlarla her türlü tesis, fabrika, depo ve işletmeler kurabilir.
Şirket konusu ile ilgili kendi adına yerli ve yabancı kaynaklardan cari mevzuat dâhilinde her şekilde tasarruflarda bulunur, iç ve dış kurum ve bankalardan her çeşit kısa, orta ve uzun vadeli krediler sağlar, bono, çek, poliçe, borç senedi gibi her türlü evrak tanzimi ve keşide eder ciro kabul eder. Bunlardan doğan borç taahhüt ve vecibelerine yaptığı ikrazata karşılık olarak kredi veren müesseselere şirketin menkul, gayrimenkul ve haklar üzerinde rehin ve ipotek etmek ipoteği etmek ve bunun ile ilgili işlemleri yapar ve yaptırır.
Şirketin gaye ve menfaatlerini idame ve korumak maksadıyla faaliyetlerini bu gaye ve menfaatlerle ilgili her türlü teşebbüs, işletme, mal ve hakları marka, ihtira beratı, alâmetifarika unvan, patent, lisans, imtiyaz, (Know how vs. gibi) iktisap eder, devir alır ve devreder. Faaliyetleri şirket gaye ve menfaatleriyle ilgili olan şahıs ya da sermaye şirketleri veya diğer teşebbüs ve işletmelere iştirak eder, idarelerini üstlenir. Bunlarla şirket kurarak yâda sair şekillerde is birliğinde bulunur. İştigal konularıyla ilgili olarak yurt içinde ve dışında temsilcikler, ticari vekillik, bayilik, işletmecilik, komisyonculuk, acentelik organizatörlük, proje ve taahhütleriyle iştigal edebilir. Amacı ile ilgili olarak marka, ihtira beratı, ustalık ve diğer sanayi mülkiyet haklarını elde etmek, devir etmek, ferağ ve bunlar üzerinde lisans anlaşmaları yapmak.
Şirketin iştigal konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında kamu ve özel her türlü ihalelere girmek, konusu ile ilgili, her türlü malzeme ve maddelerinin ithalatı ve ihracatını yapmak. Yurt içi ve yurt dışında şube açmak, mümessillik, bayilik, komisyonculuk, acentelik, distribütörlükler almak ve vermek. Is konuları ile ilgili satış yeri, büro, mağaza, depo teshir yeri, şube gibi yerler açmak, işletmek kiralamak, kiraya vermek Is konuları ile ilgili fabrika, atolye ve tesisler kurmak, işletmek bunu için gerekli her çeşitli makine, tezgâh, teçhizat, yedek parça hammadde malzeme ve emtiayı kısmen veya tamamen üretmek satın almak, satmak, ithal etmek, pazarlamasını yapmak, mamul ve yarı mamul olarak ithal ve ihraç etmek, fason olarak işletmek.
Şirket bu amaçları gerçekleştirmek üzere yerli ve yabancı sermaye is birliği yapmak, devlet tarafından sağlanan çeşitli teşviklerden yararlanmak gayesi ile ilgili girişimlerde bulunmak, alınmış olan teşvikleri devralmak ve lüzumlu cümle muamelelere girişmek ve kabul muameleleri ve isleri icra etmek, aynı surette kurulmuş ve kurulacak olan şirketlerle irtibat kurmak ve kanunlarla verilmiş bilcümle salahiyetleri kullanmak. Şirket konusu ile ilgili belge imtiyaz, ihtira beraatı. Know- how, patent, marka gibi gayri maddi fikri haklar alabilir bunlar kısmen veya tamamen üçüncü şahıslara devredebilir, kiralayabilir veya kiraya verebilir, teknik bilgi anlaşmaları yapabilir.

İlerde yukarıda gösterilen konulardan başka şirket için yararlı ve gerekli görülecek diğer islere de girişilmek istenildiğinde, bu isler genel kurulun alacağı karar ile yapılabilecektir. Ana sözleşme değişikliği niteliğinde olan bu kararların uygulanabilmesi içi Sanayi ve Ticaret Bakanlığından gerekli izin alınacaktır.

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
MAYATOLİA HAYVANCILIK ÜRETİM ANONİM ŞİRKETİ
İPTAL