MÜSTAKİL SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ İKTİSADİ İŞLETMESİ

SÜTLÜCE MAH. İMRAHOR CAD. NO:28 34445 BEYOĞLU - BEYOĞLU / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 9.06.2018 03:40:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : MÜSTAKİL SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ İKTİSADİ İŞLETMESİ
  • Tabela Ünvanı : MÜSİAD
  • Firma Türü : DERNEK
  • Kuruluş Tarihi : 16 Aralık 2005 Cuma
  • Sermaye : 5.000,00 TL
  • Vergi Numarası : 6270341331
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 573086
  • NACE Kodu : 823002
  • Mersis No : 0627034133100012
MÜSİAD Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği

MÜSİAD'la Tanışın
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD); hakkın ve hukukun, adaletin ve eşitliğin, barışın ve güvenin, refahın ve mutluluğun sağlandığı; tarihe ve topluma mal olmuş mahalli ve evrensel değerlerin gözetildiği, kendi içinde bütün, bölgesinde, ekonomik ve siyasi alanda etkin, dünyada saygın bir Türkiye hayaliyle yola çıkan hassasiyet sahibi iş adamlarının, 9 Mayıs 1990 tarihinde İstanbul’da kurdukları bir “İşadamları Derneği”dir.

11.000’i aşan üyesi ile MÜSİAD;
• 60.000’e yakın işletmeyi temsil eden ve yaklaşık 1.600.000 kişiye istihdam sağlayan,
• Yurtiçinde 86 irtibat noktası bulunan, üyelerinin sorunlarını, görüş ve önerilerini kamu kurum ve kuruluşlarına yerinde ileten,
• Yurtdışında 74 farklı ülkede toplamda 201 nokta ile hizmet veren,

İş dünyasına olduğu kadar toplumun diğer kesimleri için de örnek bir eğitim, rehberlik, danışmanlık merkezi haline gelen, uygulama ve çalışmalarını profesyonel düşünce zeminine oturtan, “kamu yararına dernek” statüsüne sahip güçlü bir “Sivil Toplum Kuruluşu”dur.

MÜSİAD’ın misyonu; ulusal ve uluslararası düzeyde bağımsız ve bağlantısız hareket eden bir işadamları derneği olarak, önceden belirlenen ilke ve değerleri paylaşan üye sayısını artırmak, üyeleri arasındaki dayanışmayı geliştirmek ve kendi içinde sağladığı bu birlik ve beraberlik ruhuyla ülkemizin maddi ve manevi yönden gelişmesine katkıda bulunmaktır.

Amaçlar
1- KİŞİSEL GELİŞİM (İnsan Unsurunun Geliştirilmesi)
İşadamlarının ve istihdam ettikleri elemanların kişisel donanımlarını artırmak,
Onların, sanayinin ve ticaretin tüm fonksiyonları bakımından, daha olumlu ve verimli insanlar haline gelmesine katkıda bulunmak,
İç derinliği olan, kişisel ve mesleki açıdan yetişmiş, dayanışma nosyonuna sahip nitelikli bir insan topluluğunun ortaya çıkmasına katkıda bulunmak.

2- KURUMSAL GELİŞİM (İş ve İşleyiş Sistemlerinin Geliştirilmesi)
Küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerin iş ve işleyiş sistemlerinin geliştirilmesine; insan- bilgi –para unsurlarının denge ve uyum içinde daha iyi sevk ve idare edilerek, toplam kalite standardının yakalanmasına katkıda bulunmak.

Grup ruhunun gelişmesini sağlayarak, kişilerin üstünde, kurumsal yapıların öne çıkmasını destekleyerek, yönlendirmek ve böylece daha köklü müesseselerin ortaya çıkmasına katkıda bulunmak.

3- SEKTÖREL GELİŞİM (Piyasanın Geliştirilmesi)
Tüm sektörler için, iç ve dış pazarların-piyasaların araştırılmasına, geliştirilmesine; üreticiden tüketiciye, satıcıdan alıcıya uzanan yolların açılmasına; üyelerimiz için, uygun şartlarda iş yapabilecekleri çevrelerin, ortamların oluşturulmasına, geliştirilmesine katkıda bulunmak.
Sektörler arasında iletişim kurarak ülke ekonomisinin sektörel bazdaki makro dengelerinin sıhhatli bir tarzda oluşması için çalışmalar yapmak.
Dünya ölçeğinde gelişen ve gerileyen sektörler ile ilgili çalışmalar yaparak bu bilgi ve araştırma sonuçlarını üyelerine ve ülke insanına duyurmak.

4- KÜLTÜREL GELİŞİM (Değer Ölçülerinin Geliştirilmesi)
İş dünyasının yatay ve dikey boyutlardaki tüm kesimlerini kuşatan geniş bir yelpaze içinde; kişisel, kurumsal, toplumsal, evrensel düzeydeki tüm kazançları ve kayıpları aynı eksen üzerinde ele alan bir anlayışla, toplumumuzun geçmişten bugüne getirdiği kültürel ve manevi değerlerle beslenmiş, ortak bir iş ahlakının ve örnek bir işadamı yahut işletme modelinin oluşmasına, gelişmesine katkıda bulunmak.

5- TOPLUMSAL GELİŞİM (Ülkenin ve Toplumun Kalkınması)
Kişilerin ve kurumların kazanması ve kalkınması ile birlikte; ülkemizin ve toplumumuzun da sosyal ve kültürel, siyasal ve ekonomik, bilimsel ve teknolojik yönlerden kazanması ve kalkınmasına; daha mutlu ve müreffeh, daha güçlü ve muteber bir ülke, toplum düzeyine çıkmasına katkıda bulunmak.

RESMİ FAALİYET KONUSU
Her türlü eğit öğretim kurum ve kuruluşları araştırma ve geliştirme merkezleri bilgi bankaları teknoparklar laboratuarlar kütüphaneler yurtlar spor ve sosyal tesisler misafirhaneler vb.kurmak ve işletmek ve vakıf senedinde yazılı olan diğer işler.

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
MÜSTAKİL SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ İKTİSADİ İŞLETMESİ
İPTAL