Hayvancılık ve hayvansal ürünler alanlarında ET VE ET ÜRÜNLERİ meslek grubunda ANTALYA Bölgesinde Et ve kümes hayvanları etlerinden üretilen sosis, salam, sucuk, pastırma, kavurma et, konserve et, salamura et, jambon vb. tuzlanmış, kurutulmuş veya tütsülenmiş ürünlerin imalatı (yemek olanlar hariç) gibi konularda faaliyet göstermektedir.
İştigal Konusu:
HER TÜRLÜ GIDA MADDELERİ,HER TÜRLÜ ET VE ET MAMÜLLERİ ÜRETİMİ,HER TÜRLÜ TARIM ÜRÜNLERİ,SÜT VE SÜT MAMÜLLERİ ÜRETİMİ,AMBALAJ VE PAKETLENMESİ,KOMİSYONCULUĞU,PAZARLAMASI,İHRACAT VE İTHALATI,TOPTAN PERAKENDE TİCARETİAna Sözleşmesinde Yazılı Konular