RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Meslek grubunda, BEYKOZ / İSTANBUL Bölgesinde Özel günlerde dışarıya yemek sunan işletmelerin faaliyetleri konularında hizmet vermektedir.
FİRMANIN İŞ KONUSU
YEMEK HİZMETLERİ
a. Her türlü yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak.
b. Her türlü restoran, cafe, lokanta, pastane, kebapçı ve lahmacun fırınları gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar.
c. Her türlü toplu yemek organizasyonu yapmak.Özel gün ve toplantılar için dışarıya yemek sunma faaliyetleri ve bu faaliyetleri yapabilmek için gerekli organizasyonu yapmak.