ROBOSKOP ROBOTİK SİSTEM GELİŞTİRME ANONİM ŞİRKETİ

LEVENT MAH. KARANFİL SOK. NO:13 BEŞİKTAŞ - BEŞİKTAŞ / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 1.04.2025 02:39:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

REKLAM

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : ROBOSKOP ROBOTİK SİSTEM GELİŞTİRME ANONİM ŞİRKETİ
  • Firma Türü : TEK PAY SAHİPLİ ANONİM ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 27 Mart 2025 Perşembe
  • Sermaye : 250000,0 TL
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - BEŞİKTAŞ VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 7352260281
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 1076045
  • Oda Sicil Numarası : 1576886
  • NACE Kodu : 620101
  • Mersis No : 0735226028100001
  • E-Tebligat Adresi : 25777-46281-79308
  • İşletme Adresi : LEVENT MAH. KARANFİL SOK. NO:13 BEŞİKTAŞ İSTANBUL TÜRKİYE
  • İlçe /İl : BEŞİKTAŞ / İSTANBUL
  • Ülke : TÜRKİYE
BİLGİ TEKNOLOJİLERİ Meslek grubunda, BEŞİKTAŞ / İSTANBUL Bölgesinde Bilgisayar programlama faaliyetleri konularında hizmet vermektedir.

FİRMANIN İŞ KONUSU
1. Her türlü bilgisayar donanımı içine işlenmiş yazılımların, işletim sistemi yazılımlarının, uygulama yazılımlarının, veritabanı, verimlilik artıran yazılımların, multi medya (çoklu ortam) yazılım ürününü ve benzeri sair her türlü yazılımın üretimi, geliştirilmesi, işlenmesi, çoğaltılması, her türlü fiziki ve elektronik ortamda yayılması
2. Gerek üretilen, geliştirilen gerekse kullanma lisansı alınıp satılan, gerekse ithal ihraç edilen, pazarlanan, yazılımları öğretmek veya kullanıcı ve bilgisayar personelinin eğitimi konusunda her türlü teknik destek, eğitim, teknik servis faaliyetleri gibi yazılım ve donanım için satış öncesi ve sonrası her türlü hizmeti yapmak, yürütmek,
3. Her türlü bilgisayar yazılım ürünleri, bilgisayar, bilişim, iletişim, elektronik iletişim ortamı, internet, çoklu ortam (multi medya) ürünleri alanlarında, mühendislik, mimarlık müşavirlik, etüt, proje, fizibilite çalışmaları yapmak;
her türlü destek, tamir, servis, montaj hizmetlerini yürütmek, gerektiğinde bunlarla ilgili teknik servisler kurmak, sistem çözümleme, bilgisayar teknolojisini geliştirme hizmetlerini üretmek, pazarlamasını yapmak;
aynı hizmetleri internet üzerinde de vermek, satmak, pazarlamasını yapmak,
4. Gerekli yasal prosedürler yerine getirildikten sonra, İnternet Servis Sağlayıcısı bir firma olarak faaliyet göstermek, İnternet son kullanıcısına internet servis sağlama hizmeti sunmak, satmak, fatura kesmek veya İnternet hosting hizmeti sağlayıcısı olarak müşterilerine bu hizmeti sunmak, satmak, fatura kesmek, veya İnternet üzerinden elektronik ticaret yapmak, elektronik ticaret hizmetlerini son kullanıcılara sunmak
5. Amacı ile ilgili olmak kaydıyla her türlü yayın faaliyeti yapmak, süreli ve süresiz yayınlar çıkarmak;
her türlü dizgi, çizim, basım ve matbaacılık ve reklam işleri yapmak
6. Her türlü analog ve dijital donanım ürünlerin, bilgisayar (donanım), bilgisayar yan ürünü, yan donanım, birimleri, her türlü bilişim ve otomasyon sistemleri, her türlü ev, büro, işyeri iletişim donanım ve malzemeleri, her türlü elektronik araç-gereç, ile bunların yedek parçalarının, Her türlü bilgisayar tüketim ve sarf malzemelerinin, her türlü, endüstriyel elektronik ve bilgisayar cihaz ve aletleri ile laboratuvar malzemelerinin ve bunlara ait yedek parça ve aksesuar ve sarf malzemelerinin, endüstriyel ve tıbbı laboratuvarlarda kullanılan her türlü analitik cihazlar, ölçü, ayar ve kontrol alet ve cihazlarının, her türlü işyerinde kullanılan bilgisayarlı veya bilgisayarsız elektronik donanım ürününün, yan ürününün, sarf malzemesinin imali, ihraç ve ithali, alımı-satımı, pazarlanması faaliyeti yapmak
7. Yazılım teknolojileri ve danışmanlık alanlarında hizmet vermektir.
8. Kamu, özel ve tüzel kişilere her türlü yazılım seçiminde veya geliştirmesinde fizibilite raporları hazırlamak, destek ve servis hizmeti vermek vasıtası ile danışmanlık yapmaktır.
9. Bilgisayar programı yazmak ve program lisansı almak, satmak, dağıtmak, kurulumunu yapmaktır.
10. Bilgi teknolojilerine yönelik her türlü yazılımın üretimini ve tasarımını yapmak, bu yazılımların alım-satımını, kiralamasını, ithalat, ihracat ve dağıtımını yapmaktır. Ayrıca konularda danışmanlık ve e-ticaret faaliyeti yürütmektir.
11. Hukuki danışmanlık hariç olmak üzere;
Finansal danışmalık, Yönetim Danışmanlığı, Üretim Danışmanlığı,
İnsan Kaynakları Danışmanlığı, Pazarlama Danışmanlığı, Finans ve Muhasebe Danışmanlığı, Satın Alma Danışmanlığı, AR-GE Danışmanlığı, İdari Yönetim Danışmanlığı, Uluslararası İşlemler Danışmanlığı, Bilişim Danışmanlığı, Fizibilite ve İş Planı Hazırlama Danışmanlığı, Proje Yönetimi Danışmanlığı, alanlarında danışmanlık yapmaktır.
12. Robotik sistem geliştirme süreci ile ilgili çalışmalar yaparak gerekli program ve yazımları üretmek, ihraç etmek, satmak .pazarlamasını yapmak.

Şirket bu amaçlarını gerçekleştirmek için;

a. Şirket faaliyet alanına giren tüm hizmetlerle ilgili tanıtım ve organizasyon amacı altında dergi, bülten ve kitap yayınlayabilir, yabancı dilden çeviri yaptırabilir, bunlar bastırabilir, dağıtımını ve pazarlamasını yaptırabilir.
b. Konusu ile ilgili hizmet üretmek amacıyla, konusunda bilimsel araştırma yapabilir, yürürlükteki mevzuat hükümlerine uygun olarak her düzeyde eğitim üniteleri açarak buralarda istihdam edeceği personeli yurt içinden ve yurtdışından temin edebilir.
c. Şirketin amacının gerçekleşmesi için konusu ile ilgili yurt içinde ve yurtdışında her türlü seminer, kongre, konferans, panel ve toplantılar tertip edebilir, bunlara katılabilir, eğitsel çalışmalarda bulunabilir.
d. Yukarıdaki amaç ve konularla ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında şubeler, bürolar, tesisler, acentelikler, temsilcilikler, irtibat bürolar, mümessillikler, mağaza ve benzeri yerler açabilir, alabilir, verebilir ve katılabilir. Konusu ile ilgili yerli ve yabancı sermaye şirketleri ile ilgili mevzuat çerçevesinde yurt ekonomisi çıkarlarına uygun olarak iş birliği yapar ve ortaklıklar kurar.
e. Şirket, amaç ve konusunun gerçekleşmesi için gerekli olabilecek ruhsatname, izin, imtiyaz, patent, ihtira berat, marka, teknik yardım, lisans, bröve, teknik bilgi (know-how), temsil, komisyon, işletme, imalat ve pazarlama anlaşmalar yapabilir. Anılan türde haklar iktisap edebilir, bu tür hakları kendi adına tescil ettirebilir, başkalarına devredebilir, süreli veya süresiz olarak başkalarından kiralayabilir veya başkalarına kiraya verebilir.
f. Şirket amaç ve konusunun gerçekleşmesi için gerektiğinde yerli veya yabancı, özel veya resmi, gerçek ya da tüzel kişilerle her nevi ortaklıklar kurabilir. Diğer bir ticari şirketle birleşebilir, diğer yerli ve yabancı şirketlere ortak olabilir, onlara iştirak edebilir, aracılık yapmamak kaydıyla kurulmuş durumdaki şirketlerin hisselerini başkalarına satabilir, başka şirket veya ferdi işletmeleri devir alabilir veya başka suretle bünyesine katabilir. Konusu ile ilgili kurulacak her türlü şirkete ortak olabilir.
g. Amaç ve konusunu sağlamak için gerekli inşaat makineleri nakil vasıtalar, menkul, gayrimenkul ve her çeşit mallar satın alabilir, bunlar gerçek veya tüzel kişilere satabilir, kısmen veya tamamen kiraya verebilir, işletebilir. Şirketin veya üçüncü şahısların borçları için mülkiyeti şirkete veya üçüncü şahıslara ait gayrimenkul mallar üzerine ayni haklar başta olmak üzere ipotek tesis edebilir ve fek edebilir. Ayrıca şirket kendi veya üçüncü şahısların borçlar için kefil olabilir veya üçüncü şahıslar n kefaletini kabul edebilir.
h. Şirket gayelerinden herhangi birinin temini için kısa ve uzun vadelerde istikrazlar akdedebilir, her türlü nakil vasıtalarına sahip olabilir, kiralayabilir veya işletebilir, hükmi ve hakiki şahıslarla birlikte yeni şirketler kurabilir veya kurulmuş şirketlere iştirak edebilir.
i. Şirket maksat ve mevzuu ile ilgili olarak yurt dışından eleman tutabilir, bu eleman yurt içi ve yurt dışında istihdam edebilir. Ücretini Türk lirası veya döviz olarak ödeyebilir. Herhangi bir döviz transferi söz konusu olduğunda gerekli mercilerden izin alarak merkez bankası veya diğer bankalar nezdinde işlemleri tamamlayabilir.
j. Şirket genel bütçeye dahil dairelere, katma bütçeli idarelere, il özel idarelerine, belediyelere ve köylere, bakanlar kurulunca vergi mükellefiyeti tanınan vakıflara, kamu menfaatlerine yararlı sayılan derneklere, bilimsel araştırma geliştirme faaliyetlerinde bulunan kurumlara ve kuruluşlarına, üniversitelere, öğretim kurumlarına ve bu gibi kişi ve kurumlara yardım ve bağışta bulunabilir.

Yukarıda gösterilen konulardan başka işleri de şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişilmek istendiği takdirde yönetim kurulunun teklifi üzerine keyfiyet genel kurulun onayına sunulacak ve bu yolda karar alındıktan sonra şirket bu işleri de yapabilecektir.

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
ROBOSKOP ROBOTİK SİSTEM GELİŞTİRME ANONİM ŞİRKETİ
İPTAL