Panino sandwich: Türkiye genelinde ki vermiş olduğu bayiliklerle, her geçen gün üretim kapasitesini ve ürün çeşitliliğini artırarak sandviç sektöründe lider marka haline gelip büyük farklılıklar yaratmıştır…
Panino sandwich: Üretimini, Uluslararası gıda üretim standartlarına uygun olarak inşa edilen tesisinde ve bünyesinde çalışan gıda mühendislerinin gözetimi altında yapmaktadır…
Panino sandwich: -40 derecede şoklanarak dondurulan ürünler, mikroorganizmaların üremesine engel olduğu için, aylar geçmesine rağmen tazeliğinden ve lezzetinden hiçbir şey kaybetmiyor…
Panino sandwich: Modified Atmosphere Packaging sistemi kullanarak paketleme yapmaktadır.Bu yöntemle,oksijen gazını ortamdan bütünüyle uzaklaştırarak; onun yerine gıdaya ve insan sağlığına herhangi bir zararı olmayan havadaki Azot ve Karbondioksit gazlarının koyulmasıyla beraber ürün tazeliği ve raf ömrünü artırmaktadır.
Panino Sandwich :Tesisinde ki soğuk hava depoları ve tamamı frigo firik araçlardan oluşan geniş servis ağını kullanarak ,ürünlerini üretim aşamasından son tüketiciye ulaşıncaya kadar soğuk zinciri kırmadan sevk etmektedir.
Panino Sandwich: Tüketimi çok pratik ve hijyenik olduğu için Askeri birliklerde,okul kantinlerinde ,cafeteryalarda ,büfelerde,akaryakıt istasyonlarında ,kongre merkezlerinde ve daha bir çok yerde satış noktaları bulunmaktadır.